Stiglo je doba godine kada nas trgovci razvesele sezonskim sniženjem. Sada je dobro vrijeme i da ugrabimo (još) jedan par tenisica po povoljnijoj cijeni. S obzirom na svježije temperature koje su nastupile, možemo ih nositi već i sada, a ne čekati rujan.

GalerijaTenisice su neizostavan dio svakog ormarića s obućom. Pa čak i ako ih nosite samo u slobodno vrijeme, trebali biste imati (barem) jedan par udobnih tenisica u neutralnoj boji koje ćete moći lako kombinirati. Trendi pastelne boje bit će odličan izbor jer zbog nježnog kolorita pristaju uz gotovo sve, a ove sezone posebno su popularne uz haljine i suknje.

Stiglo je doba godine kada nas trgovci razvesele sezonskim sniženjem. Sada je dobro vrijeme i da ugrabimo (još) jedan par tenisica po povoljnijoj cijeni

Traperice i tenisice spoj su s kojim ne možete pogriješiti, a posebno dobro izgledat će plave traperice uz bijele tenisice s natpisom, kakve smo pronašli u trgovinama. Naišli smo na zaista odlične modele tenisice koje će biti po ukusu mnogih, a trenutno su na sniženju do 50 posto. Ponudu tenisica po sniženim cijenama u trgovinama razgledajte u fotogaleriji.

Tenisice iz trgovina na sniženju - 7
Topshop, 128 kn (prije 247 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)