Detalji su ti koji i najobičniju odjevnu kombinaciju mogu učiniti posebnom i zanimljivom, a takav dojam možete postići i sa slatkim čarapicama.

Galerija Čarape s volančićem odlično izgledaju uz gležnjače i suknju \'pencil\' kroja Najslađe čarapice iz novih kolekcija - 2 Stradivarius, 49,90 kn +7 Bershka, 69,90 kn  

Kada svoj stajling žele začiniti i razigrati s nekim slatkim detaljem, žene će izabrati i čarapice ukrašene volančićima, cvjetićima, likovima životinja i drugim neodoljivim motivima. Možda će vašem stilu i ukusu ipak najviše odgovarati čarape s nasmiješenim avokadom ili tople čarape ukrašene pomponom.

Detalji su ti koji i najobičniju odjevnu kombinaciju mogu učiniti posebnom i zanimljivom

Bilo bi šteta ovakve medene čarape skrivati ispod hlača pa je preporuka nositi ih uz hlače koje sežu do iznad gležnja (ili kraće), a finiji modeli posebno će ljupko izgledati uz suknju ili haljinu te visoke potpetice.

Stradivarius, 49,90 kn Stradivarius, 49,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Crne jakne iz novih kolekcija - 12 15 crnih jakni iz novih kolekcija koje jednako vole i štikle i tenisice

Crvene gležnjače Fućkaš crno, daj šareno: 20 novih gležnjača s visokom potpeticom u raznim bojama

U trgovinama smo pronašli 10 najslađih čarapica koje će lako ukrasti pažnju, a izbor cjenovnog ranga od 12,90 do 150 kuna razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ne propustite pogledati i 15 novih modela crnih tenisica u kojima se može provesti cijeli dan:

15 novih modela crnih tenisica u kojima se može provesti cijeli dan Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 4 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 1 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 11 +12 Novi modeli crnih tenisica iz trgovina - 14
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju