Savršeni make-up uključuje i lijepo naglašene obraze.

Galerija Rumenilo je mnogima bitan dio make-up rutine Essence (Beloved), 21,90 kn Catrice (Rosy Verve), 39,90 kn +9 Golden Rose (Terracota Blush On 2), 54,99 kn

Pomoćnik pomoću kojeg se postiže takav izgled je dobro rumenilo koje, kada se pravilno nanese, ima sposobnost uljepšati lice i istaknuti obraze, i to u samo nekoliko poteza.

Ako ste ljubiteljica make-upa, postoji više razloga zbog kojih bi rumenilo trebalo biti dio vaše svakodnevne make-up rutine.

Catherine Middleton Neutralno i nježno: Sjajilo za usne kojem vjeruje i Catherine Middleton

Ruž za usne Povoljni ruž za usne koji niže pohvale: "Ostaje na usnama čak i dok jedem i pijem"

Rumenilo je klasik koji licu daje svježi, mladenački izgled, a osim toga vrlo je jednostavno za korištenje. Ne treba vam gomila četkica i još više videa s uputama da bi shvatili kako ga nanijeti. Sve što trebate učiniti je odabrati nijansu koja vam odgovara i nanijeti je na vaše jagodične kosti.

Rumenilo je odličan saveznik i kada trebate prikriti umor i osvježiti lice. Bitno je samo da prilikom nanošenja ne pretjerate s količinom.

Nanošenje olovke za obrve Od 12,90 kn: Sedam olovki za obrve koje će popuniti sve nesavršenosti

Kao i drugi make-up komadi, i rumenila dolaze u različitim nijansama, a među omiljenima i često korištenima su ružičasta rumenila, klasik koji nije izgubio svoje mjesto u kozmetičkoj torbici ni pored, u posljednje vrijeme, jako popularnih bronzera i highlightera.

Od 19,90 kn: 10 moćnih ruževa za usne koji podižu svaku kombinaciju Crveni ruž Maybelline SuperStay Matte Ink tekući ruž za usne (Voyager), 43,07 kn Giorgio Armani Rouge D\'Armani Matte ruž za usne (400), 273,71 kn +8 Jane Iredale Triple Luxe ruž za usne (Ella), 35 dolara (232,77 kn)

U našoj galeriji izdvojili smo 12 ružičastih rumenila.

Golden Rose (Terracota Blush On 2), 54,99 kn Golden Rose (Terracota Blush On 2), 54,99 kn (Foto: goldenrose.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju