Ljetno sezonsko sniženje i službeno je počelo pa se u trgovinama mogu naći raznorazni modni i drugi artikli po povoljnijim cijenama. Mi smo pronašli 10 odličnih ulova koji nam uvijek trebaju za plažu.

Galerija Sve što vam treba za plažu možete naći na sezonskom sniženju Potrepštine za plažu na sniženju - 2 Potrepštine za plažu na sniženju - 3 +7 Uterque, 390 kn (cijena prije sniženja 650 kn)

Početak sezonskog sniženja znači da je došlo pravo vrijeme za obnovu garderobe, ali i opskrbu svim onim stvarima koje nam trebaju za plažu.

Prije svega, to je kupaći kostim, a mi smo u H&M-u pronašli preslatki model bikinija čija je cijena 61 kunu. U Zari Home može se naći veliki pamučni ručnik za plažu s trendi prugicama čija je cijena sa 150 snižena na 99 kuna.

Od jakog sunca zaštit ćemo se slamnatim šeširom i sunčanim naočalama, a u torbi za plažu obvezno će biti krema sa zaštitnim faktorom. Lagani, prozračni kaftan idealan je izbor odjeće za odlazak na plažu, a kombinirajte ga uz japanke ili natikače.

Plaža Oh, more, more: Kako se vaš horoskopski znak ponaša na plaži?

Okrugli ručnici za plažu - 4 Pet okruglih ručnika za plažu koje možete i podijeliti s prijateljicom

Još samo treba luftić u obliku ružičastog flaminga i sve je spremno za ljetnu uživanciju na plaži.

Potrepštine za plažu na sniženju - 9 Zara Home, 99 kn (cijena prije sniženja 150 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju