Kada biramo torbu za plažu, poželjno je da ona bude velika i u bojama, a od materijala da prevladavaju platno, pletivo i slama, a još uvijek se mogu pronaći i plastične torbe za plažu.

Galerija Torba za plažu Torbe za plažu iz trgovina - 5 Torbe za plažu iz trgovina - 1 +10 Zara, 179,90 kn  

Torba za plažu slobodno može biti šarena, čak i ako boje na torbi odudaraju od boja na kupaćem kostimu i haljini za plažu. Ljeti je moda najrazigranija i najopuštenija i modni komadi koje kombiniramo mogu biti različitih uzoraka i boja, štoviše, to može izgledati vrlo šik i moderno.

Dakle, za ljetnih mjeseci nemojte bježati od šarenila, a boje će vašem stajlingu za plažu dati i torbe koje smo pronašli u trgovinama. Naravno, izdvojili smo i torbe za plažu suptilinijih boja i dezena koje će se lijepo uklopiti u svaki odjevni stil.

Kupaći kostim Udobni i zavodljivi: 10 modela kupaćih kostima koji skrivaju trbuščić

Kupaći kostim Kupaći kostimi za velike grudi: 10 modela bikinija i jednodijelnih badića već od 82 kune

U fotogaleriji razgledajte 13 modela torbi za plažu koje ćete sigurno željeti iznositi, cjenovnog ranga od 50 do kuna 263 kune.

Torbe za plažu iz trgovina - 4 Carpisa, 149 kn (Foto: PR)

Pogledajte i 10 modela kaftana na sniženju već od 50 kuna:

Idealan suputnik za plažu: 10 modela kaftana na sniženju već od 50 kuna Kaftan brenda Oysho H&M, 11,99 eura (88 kuna) Mango, 249 kuna +7 Dorothy Perkins, 12 funti (98 kuna)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju