Zima će još potrajati, no nama su misli već u proljeću koje svi iščekujemo s velikim nadama i vjerovanjem da ljepši i sretniji dani dolaze. Za mnoge najljepšem godišnjem dobu veselimo se i zbog onih malih ženskih radosti kao što su proljetne haljine zbog kojih nam srce uvijek nekako postane radosno.

Galerija Proljetne haljine zbog kojih jedva čekamo ožujak - 7 Proljetne haljine zbog kojih jedva čekamo ožujak - 12 Proljetne haljine zbog kojih jedva čekamo ožujak - 10 +12 C&A, 303 kn

Iako zima još ni blizu nije gotova, već maštamo o proljeću, buđenju prirode i sunčanim danima uz koje i problemi postaju lakši i podnošljiviji. Svi želimo da nam ovo proljeće donese bolja i ljepša vremena, polažemo velike nade u njega!

Veselimo se i što ćemo opet odjenuti proljetne haljine i skinuti se iz debele odjeće i trenirki kojih smo se već pomalo zasitili. Do ožujka i početka proljeća ima još vremena, ali to ne znači da si ne možemo već izabrati novu proljetnu haljinicu koja će nas spremna čekati u ormaru da ju nosimo čim zatopli. Neki modeli su sada i na sniženju pa se u trgovinama mogu naći haljine već od 49,90 kuna, a izdvojili smo modele koje će voljeti žene različitih konfekcijskih brojeva i tipova građe tijela.

Vrijeme je za deblje kapute: 10 sniženih modela koji će vas odmah zagrijati Pull & Bear, 299 kuna Stradivarius, 299 kuna C&A, 302 kune +7 Bershka, 399 kuna

Trenirka brenda C&A Nikad dosta trenirki: 12 modela na sniženju već od 75 kuna

Zimska jakna Zimske jakne na sniženju: 10 toplih modela od 199 do 399 kuna

Neka nam proljeće ove godine bude svima ljepše i sretnije, a malo sreće može nam donijeti i nova haljina pa svakako zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i među 15 odličnih modela izaberite pravi za sebe.

Proljetne haljine zbog kojih jedva čekamo ožujak - 15 Only (About You), 262 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju