Zima će još potrajati, no nama su misli već u proljeću koje svi iščekujemo s velikim nadama i vjerovanjem da ljepši i sretniji dani dolaze. Za mnoge najljepšem godišnjem dobu veselimo se i zbog onih malih ženskih radosti kao što su proljetne haljine zbog kojih nam srce uvijek nekako postane radosno.

Iako zima još ni blizu nije gotova, već maštamo o proljeću, buđenju prirode i sunčanim danima uz koje i problemi postaju lakši i podnošljiviji. Svi želimo da nam ovo proljeće donese bolja i ljepša vremena, polažemo velike nade u njega!

Veselimo se i što ćemo opet odjenuti proljetne haljine i skinuti se iz debele odjeće i trenirki kojih smo se već pomalo zasitili. Do ožujka i početka proljeća ima još vremena, ali to ne znači da si ne možemo već izabrati novu proljetnu haljinicu koja će nas spremna čekati u ormaru da ju nosimo čim zatopli. Neki modeli su sada i na sniženju pa se u trgovinama mogu naći haljine već od 49,90 kuna, a izdvojili smo modele koje će voljeti žene različitih konfekcijskih brojeva i tipova građe tijela.

Slika nije dostupna Nikad dosta trenirki: 12 modela na sniženju već od 75 kuna

Slika nije dostupna Zimske jakne na sniženju: 10 toplih modela od 199 do 399 kuna

Neka nam proljeće ove godine bude svima ljepše i sretnije, a malo sreće može nam donijeti i nova haljina pa svakako zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i među 15 odličnih modela izaberite pravi za sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju