Iza nas je godina koja je u potpunosti promijenila naše navike kada je u pitanju odijevanje. Odjednom je sve postalo prihvatljivo i više se nismo toliko opterećivali s tim u čemu ćemo izaći van, a omiljene kombinacije uglavnom su se sastojale od najudobnijih komada.

Galerija Shein, 75 kuna Bershka, gornji dio 69,90 kuna, donji dio 79,90 kuna Pull & Bear, gornji dio 79,90 kuna, donji dio 79,90 kuna +9 Boohoo, 125 kuna

Našim dnevnim izdanjima, i "poslovnim" i onima za izlazak, očekivano su zavladale - trenirke.

Iako smo ih i inače često nosili, sada su one oduzele prednost čak i trapericama koje su dosad ipak bile nepobjedive u svakodnevnim kombinacijama, a trenirke su prevladavale u ležernijim sportskim prigodama.

Zimska jakna Zimske jakne na sniženju: 10 toplih modela od 199 do 399 kuna

S obzirom na to da ih nikad ne možemo imati dosta, upravo se sada isplati istražiti ponudu trenirki jer je u tijeku zimsko sniženje.

U galeriji pogledajte 12 povoljnih modela koje smo izdvojili za vas iz ponude modnih brendova i možda ćete baš među njima pronaći svoju novu omiljenu trenirku.

Reserved, gornji dio 119,90 kuna, donji dio 99,90 kuna Reserved, gornji dio 119,90 kuna, donji dio 99,90 kuna (Foto: Reserved)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju