Već nekoliko sezona modeli hlača koji nalikuju na trenirku ne nose se samo uz tenisice – izvrsno izgledaju i uz najženstvenije potpetice te su primjereni izbor i u svečanijim prilikama.

Galerija Modeli lažnih trenirki koje vole i tenisice i visoke potpetice - 1 Modeli lažnih trenirki koje vole i tenisice i visoke potpetice - 5 Modeli lažnih trenirki koje vole i tenisice i visoke potpetice - 8 +9 H&M, 188 kn  

Tamo gdje prestaju modeli klasičnih sportskih trenirki počinju šik modeli "lažnih" trenirki koji uz dobar stil daju i maksimalnu udobnost. U današnje vrijeme moda je eklektičnija nego ikada, a kombiniranje naizgled nespojivih komada nikada nije bilo poželjnije i toliko dobrodošlo. Nošenje modela hlača koji nalikuju trenirci uz visoke potpetice jedan je od takvih spojeva koji nam je nekoć prije bio nezamisliv, a danas je potpuno normalan.

Takozvana lažna trenirka zapravo su ležerne hlače s rastezljivim strukom i krojem nalik trenirci, bilo da su nogavice skupljene kod gležnja ili lepršave, ali djeluju profinjenije te su prikladne za nošenje ne samo u slobodno vrijeme već i na posao, pa i u nekim posebnijim i formalnijim prilikama.

Najpopularnije haljine iz novih kolekcija - 2 20 haljina iz novih kolekcija koje će "vladati" u narednim mjesecima

Modeli suknji iz novih kolekcija - 5 20 suknji iz novih kolekcija na koje će "pasti" i najveće obožavateljice hlača

20 modela gležnjača iz novih kolekcija u kojima možete dočekati proljeće Gležnjače su neizostavan dio ženske garderobe Zara, 449,90 kn Mango, 249,90 kn +17 Stradivarius, 199,90 kn

Provjerili smo ponudu lažnih trenirki u trgovinama i izdvojili 12 modela cjenovnog ranga od 69,90 do 450 kuna. Izgledaju izvrsno i uz tenisice i uz potpetice, a pogledajte ih u fotogaleriji na početku teksta.

Modeli lažnih trenirki koje vole i tenisice i visoke potpetice - 11 Bershka, 189,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju