Već nekoliko sezona modeli hlača koji nalikuju na trenirku ne nose se samo uz tenisice – izvrsno izgledaju i uz najženstvenije potpetice te su primjereni izbor i u svečanijim prilikama.

Galerija

 

Tamo gdje prestaju modeli klasičnih sportskih trenirki počinju šik modeli "lažnih" trenirki koji uz dobar stil daju i maksimalnu udobnost. U današnje vrijeme moda je eklektičnija nego ikada, a kombiniranje naizgled nespojivih komada nikada nije bilo poželjnije i toliko dobrodošlo. Nošenje modela hlača koji nalikuju trenirci uz visoke potpetice jedan je od takvih spojeva koji nam je nekoć prije bio nezamisliv, a danas je potpuno normalan.

Takozvana lažna trenirka zapravo su ležerne hlače s rastezljivim strukom i krojem nalik trenirci, bilo da su nogavice skupljene kod gležnja ili lepršave, ali djeluju profinjenije te su prikladne za nošenje ne samo u slobodno vrijeme već i na posao, pa i u nekim posebnijim i formalnijim prilikama.

20 modela gležnjača iz novih kolekcija u kojima možete dočekati proljeće

Provjerili smo ponudu lažnih trenirki u trgovinama i izdvojili 12 modela cjenovnog ranga od 69,90 do 450 kuna. Izgledaju izvrsno i uz tenisice i uz potpetice, a pogledajte ih u fotogaleriji na početku teksta.

Modeli lažnih trenirki koje vole i tenisice i visoke potpetice - 11
Bershka, 189,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)