Trgovine odjećom i obućom počinju otvaraju svoja vrata pa online dućani više neće biti jedino mjesto za kupovinu. Možda vašoj proljetnoj garderobi nedostaje upravo jedan par lijepih platnenih tenisica.

Galerija

 

Za toplo, sunčano proljetno vrijeme platnene tenisice idealan su izbor, pa i kada samo nakratko izlazimo iz kuće kako bismo obavili nužne stvari ili malo prošetali na zraku. Lagane su, vrlo udobne i uvijek nekako slatke i šik, pa i kada je riječ o najjednostavnijim klasičnim modelima. 

Platnene tenisice mogu se nositi uz sve odjevne komade, hlače, haljine, suknje svih duljina i krojeva. Jednako će dobro izgledati uz široku maksi haljinu ili suknju, kao i uz uže mini modele.

15 laganijih modela hlača za dane kad ćemo opet moći šetati gradom

U trgovinama smo pronašli 15 pari platnenih tenisica koji će zadovoljiti široki raspon ukusa, pa će nešto za sebe pronaći i ljubiteljice najklasičnijih jednobojnih modela, kao i ljubiteljice cvjetnog uzorka. Izbor tenisica stvorenih za tople proljetne dane cjenovnog ranga od 79 do 906 kuna razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Platnene tenisice iz trgovina - 12
Reserved, 149,90 kn (Foto: Internetska stranica proizviđača)