Prema street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode jasno je kako traperice "skinny" kroja suvereno vladaju njihovim ormarima.

GalerijaMeđu inozemnim trendsetericama situacija je malo drugačija pa su one uz njih prigrlile i drugačije modele, ali jedno je sigurno – skinny modeli i dalje nose titulu najpopularnijih traperica.

Posljednjih godina jedino su se poderani boyfriend modeli približili prvom mjestu, ali s obzirom na to da se oni najviše nose tijekom toplih mjeseci (za razliku od skinny traperica koje su popularne tijekom cijele godine), nisu uspjele preuzeti titulu.

Traperice ravnog kroja u
Traperice ravnog kroja u "vintage" stilu (Foto: Getty Images)

Možda će to uspjeti modelu za koji modni znalci kažu da će sigurno nadmašiti skinny traperice. Naime, prema njihovim predviđanjima, ove godine ormarima i odjevnim kombinacijama zavladat će modeli – ravnog kroja.

Louise Lasson, kreativna direktorica popularnog brenda Weekday, kazala je za WWW kako su svjetloplave traperice ravnog kroja i vintage izgleda s ispranim detaljima trenutno najpopularnije i najtraženije.

Ankete

(7472) Hoće li traperice ravnog kroja nadmašiti "skinny" modele u 2019.?

rezultati povratak glasova1266
rezultati

Hoće li se njihova predviđanja obistiniti, saznat ćemo u narednim mjesecima, a ako vam se sviđaju ovakve traperice i željeli biste ih imati u svom ormaru, u galeriji provjerite nekoliko modela koje smo pronašli za vas.

Stradivarius, 149 kuna
Stradivarius, 149 kuna (Foto: Stradivarius)