Prema street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode jasno je kako traperice "skinny" kroja suvereno vladaju njihovim ormarima.

Galerija Traperice ravnog kroja vraćaju se u modu Stradivarius, 149 kuna Bershka, 149 kuna +2 Mango, 99 kuna

Među inozemnim trendsetericama situacija je malo drugačija pa su one uz njih prigrlile i drugačije modele, ali jedno je sigurno – skinny modeli i dalje nose titulu najpopularnijih traperica.

Posljednjih godina jedino su se poderani boyfriend modeli približili prvom mjestu, ali s obzirom na to da se oni najviše nose tijekom toplih mjeseci (za razliku od skinny traperica koje su popularne tijekom cijele godine), nisu uspjele preuzeti titulu.

Traperice ravnog kroja Traperice ravnog kroja u "vintage" stilu (Foto: Getty Images)

Možda će to uspjeti modelu za koji modni znalci kažu da će sigurno nadmašiti skinny traperice. Naime, prema njihovim predviđanjima, ove godine ormarima i odjevnim kombinacijama zavladat će modeli – ravnog kroja.

Louise Lasson, kreativna direktorica popularnog brenda Weekday, kazala je za WWW kako su svjetloplave traperice ravnog kroja i vintage izgleda s ispranim detaljima trenutno najpopularnije i najtraženije.

Hoće li traperice ravnog kroja nadmašiti "skinny" modele u 2019.?

glasova:

Hoće li se njihova predviđanja obistiniti, saznat ćemo u narednim mjesecima, a ako vam se sviđaju ovakve traperice i željeli biste ih imati u svom ormaru, u galeriji provjerite nekoliko modela koje smo pronašli za vas.

Stradivarius, 149 kuna Stradivarius, 149 kuna (Foto: Stradivarius)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju