Iskoriste blagdanske popuste u najvećim lancima za prodaju nakita u zemlji, zlatarnicama ZAKS srebrnarnicama ARGENTUM, sa 30% nižim cijenama cjelokupnog asortimana


Galerija PR PR PR +31 Srebrni prsten, redovna cijena 2060kn, s popustom 1442kn_ZAKS Iako su nakit i satovi već tradicionalno na vrhu liste najpoželjnijih božićnih poklona ove godine blagdanske kolekcije najvećih hrvatskih lanaca za prodaju nakita, zlatarnica ZAKS i srebrnarnica ARGENTUM, posebno su impozantne. Stoga, ukoliko ste u potrazi za savršenim darom kojim želite dragu osobu oduševiti odaberite nakit izrađen od plemenitih kovina, zlata ili srebra, sada dostupan po 30% nižim cijenama.

Među mnoštvom raznolikih modela najpopularniji je nakit s cirkonima, a darivanjem takvih modnih dodataka nećete pogriješiti jer je riječ o uvijek cijenjenim ukrasima koji se mogu uklopiti u baš svaki stil, donoseći pravu dozu glamura svakoj odjevnoj kombinaciji.

PR Srebro_ prsten, redovna cijena 540kn, s popustom 378kn; naušnice, redovna 1980kn, s popustom 1386kn; ogrlica, redovna 1190kn, s popustom 833kn; narukvica, redovna 680kn, s popustom 476 kn _ZAKS


No, poklanjanjem zlatnog nakita zbog njegove veće vrijednosti darujete i pravi ulog u budućnost onome koga darujete, a dobro je znati da je nakon dugo vremena ove sezone posebno tražen zlatni nakit u žutoj boji. Iako je bijelo zlato posljednjih godina dominiralo po potražnji, ove godine žuto zlato, ono kakvo oduvijek najviše poznajemo, vratilo se na svjetske modne piste u velikom stilu.

Također, darivanje tradicijskog nakita u zlatu i srebru dobar je odabir jer nakit oblikovan u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom jedan je od najpopularnijih darova za predstojeće blagdane. Kao originalan dar, ali i suvenir trajne vrijednosti, tradicijski nakit oduvijek je vrlo tražen jer predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.

PR Srebrni prsten, redovna cijena 2060kn, s popustom 1442kn_ZAKS

Osim nakita, u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum tu su i satovi renomiranih proizvođača s također uvijek popularnim modelima crvenog ili zlatnog sjaja. Uz garanciju od dvije godine odaberite omiljeni model među brandovima Furla, Trussardi, Maserati, Sector, Cerruti 1881, Slazenger, Quantum i drugim, te otkrijte i novu Argentum kolekciju Daisy Dixon pokazivača vremena.

Cjelokupnu kolekciju potražite u ARGENTUM srebrnarnicama i ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite 30% popusta na cjelokupan asortiman sve do 26.12.2017. godine.

Više o informacija o blagdanskim kolekcijama potražite na: www.zaks.hr i www.argentum.hr

Popis ARGENTUM prodajnih mjesta potražite ovdje, a ZAKS poslovnica ovdje
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju