Jučer je u Petrinji svečano otvoren Društveno kulturni centar (DKC) u kojem će se provoditi aktivnosti poput volontiranja, međunarodne razmjene mladih, kulturna, društvena i razna druga događanja. Centar vodi petrinjska Udruga IKS uz podršku lokalnih, nacionalnih i međunarodnih partnera.

Galerija Vesna Pisarović na otvaranju Društveno kulturnog centra u Petrinji Vesna Pisarović na otvaranju Društveno kulturnog centra u Petrinji Vesna Pisarović u neutralnoj kombinaciji na otvaranju DKC-a u Petrinji +0 Vesna Pisarović na otvaranju Društveno kulturnog centra u Petrinji

Smješten je u modularnom objektu koji je većim dijelom financiran iz donacija Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj, a ostatak potrebnih sredstava osiguran je kroz Europski socijalni fond.

DKC će posebno biti usmjeren na rad s mladima, kreiranje sadržaja za njih te omogućavanje izražavanja kreativnosti, inventivnosti i mladenačkih ideja koje će pomoći u njihovom osobnom rastu i razvoju.

Na otvorenje centra došla je predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, Regina M. Castillo, a ovaj projekt podržala je glazbenica Vesna Pisarović koja je nakon prisustvovanja otvaranju održala koncert na petrinjskom Trgu hrvatskih branitelja.

Vesna Pisarović na otvaranju Društveno kulturnog centra u Petrinji Vesna Pisarović na otvaranju Društveno kulturnog centra u Petrinji (Foto: Nikola Cutuk/Pixsell)

Moda je u ovakvim prigodama sporedna, ali s obzirom na prirodu događanja važno je odjenuti se primjereno. Vesna je bila maksimalno neutralna i neupadljiva u kombinaciji u potpunosti sastavljenoj od crnih odjevnih komada.

Kada želite biti sigurni da nećete pogriješiti sa svojim modnim odabirom ili se jednostavno ne želite isticati, crna boja savršen je odabir. Uz kombinaciju hlača i sakoa mnoge dame odlučile bi se za neku bluzu, ali Vesna ih je spojila s pomalo zanemarenim jesensko-zimskim adutom.

Vesna Pisarović na otvaranju Društveno kulturnog centra u Petrinji Vesna Pisarović na otvaranju Društveno kulturnog centra u Petrinji (Foto: Nikola Cutuk/Pixsell)

Naravno, u pitanju je dobra stara crna dolčevita koja se smatra pravim klasikom za ovu modnu sezonu. Lako se kombinira u svim situacijama, od casual izlazaka do poslovnih ili pak svečanijih događanja.

Nosite li crnu dolčevitu?

glasova:

Može se nositi uz sve modele hlača, pa se tako tijekom dana sjajno slaže s trapericama ili klasičnim hlačama na crtu, ali u istoj varijanti nosiva je i u večernjim prigodama. Osim hlača, u večernjim prigodama može se kombinirati uz glamurozniju suknju.

Vesna Pisarović u neutralnoj kombinaciji na otvaranju DKC-a u Petrinji Vesna Pisarović u neutralnoj kombinaciji na otvaranju DKC-a u Petrinji (Foto: Nikola Cutuk/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju