Vesna Pisarović održala je dugoočekivani koncert u Ciboni i zapalila atmosferu hitovima na kojima su odrasle generacije. Fanovi govore kako je ovo još jedan od njezinih koncerata za pamćenje, a poznata pjevačica jednako je energična kao na samom početku karijere.

Galerija Vesna Pisarović Vesna Pisarović Vesna Pisarović +1 Vesna Pisarović u crvenom kaputu na koncertu u Ciboni

Osim hitova koji su obilježili početak 2000-e, Vesna Pisarović atmosferu je zapalila efektnom odjevnom kombinacijom koju najbolje opisuje riječ – dominantno.

Njezino moćno crveno izdanje sastoji se od mini haljine s visećim dodatkom u predjelu bokova te hrabrog crvenog lakiranog kaputa koji je sezao sve do poda. Dozu seksepila dodala je i cipelama na visoku potpeticu i platformu u kojima mnoge žene ne mogu niti hodati, a ne plesati nekoliko sati bez prestanka.

Vesna Pisarović Vesna Pisarović u crvenom kaputu na koncertu u Ciboni (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Kombiniranje identične nijanse, kao u ovom slučaju, pravi je izazov za stiliste, a to nam je jednom prilikom potvrdio i Marko Grubnić.

Vesna Pisarović Vesna Pisarović u crvenom kaputu na koncertu u Ciboni (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Mi stilisti inače obožavamo kad nađemo identičnu nijansu određene boje i napravimo look u toj boji od glave do pete. Velika je stvar kad nam to pođe za rukom, rekao je tada.

Vesna Pisarović Vesna Pisarović sasvim iskreno o glazbi, modi i nostalgiji

Detalji uvijek čine razliku, a frizura je sastavni dio cjelokupnog dojma i, u većini slučajeva, zaokruži kompletan look. Vesna je ovoga puta frizuru stilizirala u takozvanom wet look-u koji se odlično stopio s lakiranim kaputom.

Vesna Pisarović Vesna Pisarović u crvenom kaputu na koncertu u Ciboni (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Nije pobijedila, ali je ostavila dojam: Zavodljivo izdanje Vesne Pisarović s Dore 2005. godine Zavodljivo modno izdanje Vesne Pisarović na Dori 2005. godine - 5 Zavodljivo modno izdanje Vesne Pisarović na Dori 2005. godine - 1 Zavodljivo modno izdanje Vesne Pisarović na Dori 2005. godine - 4 +2 Zavodljivo modno izdanje Vesne Pisarović na Dori 2005. godine - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju