Nakon što je 2002. predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Estoniji kada je s pjesmom "Sasvim sigurna" osvojila odlično 11. mjesto, Vesna Pisarović tri godine poslije, 2005. ponovno se okušala na Dori. Nastupila je tada s pjesmom "Probudi mi ljubav", a njezino modno izdanje i senzualni nastup itekako su ostavili dojam.

Galerija Zavodljivo modno izdanje Vesne Pisarović na Dori 2005. godine - 5 Zavodljivo modno izdanje Vesne Pisarović na Dori 2005. godine - 1 Zavodljivo modno izdanje Vesne Pisarović na Dori 2005. godine - 4 +2 Gornji dio Vesnine haljine bio je sašiven u stilu grudnjaka

Na Hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije 2005. pobjedu su odnijeli Boris Novković i ansambl Lado te su nas s pjesmom "Vukovi umiru sami" predstavljali na Eurosongu koji se te godine održao u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine. Nastupila je tada na Dori i Vesna Pisarović, tri godine nakon pobjede s pjesmom "Sasvim sigurna".

Lijepa pjevačica te godine predstavila se s pjesmom "Probudi mi ljubav" koja koketira s latino ritmom, a Vesnin nastup bio je zavodljiv i senzualan, baš kao i haljina koju je nosila. Izgledala je zanosno u lepršavoj dugačkoj haljini ljubičaste boje koja je isticala njezinu vitku figuru, a pjevačica ju je tijekom nastupa i podizala u stilu vatrenih španjolskih plesačica.

Zavodljivo modno izdanje Vesne Pisarović na Dori 2005. godine - 4 Vesna Pisarović na Dori 2005. nosila je dugačku ljubičastu haljinu (Foto: Davor Puklavec/Pixsell)

Gornji dio haljine bio je satenskog sjaja, a donji dio sašiven od bogate količine lepršavog polu prozirnog materijala. Posebno zanimljiv bio je predio dekoltea koji je izgledao kao da Vesna ispod nisko rezane haljine nosi grudnjak ženstvene koraljne boje. U istom tonu bila je i traka koja je krasila rub haljine kao i štikle s otvorenim palcem.

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Bojana Gregorić Vejzović: Kratka haljina za nezaboravno izdanje na vjenčanju prije 14 godina Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 4 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 3 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 2 +7 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 5

Za još malo vatrenog dojma Vesna Pisarović svoju crvenu kosu nosila je u kovrčama, a stajling za nezaboravni nastup na Dori prije 17 godina upotpunila je svjetlucavim visećim naušnicama i ljubičastim sjenilom na očima.

Zavodljivo modno izdanje Vesne Pisarović na Dori 2005. godine - 6 Gornji dio Vesnine haljine bio je sašiven u stilu grudnjaka (Foto: Davor Puklavec/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju