Kako zavode poznati muškarci? To smo vam nedavno otkrili i pritom vas zamolili da ocijenite njihove ulete.

Galerija +0 John Krasinski i Emily Blunt

Prema vašim glasovima, najbolji ulet imao je američki glumac John Krasinski. Njegov brak s britanskog kolegicom Emily Blunt na glasu je kao jedan od najskladnijih u Hollywoodu, a njihova povezanost i ljubav koju gaje jedno prema drugom vidljiva je u svakom njihovom javnom pojavljivanju.

I prije nego ju je upoznao, John je svima govorio kako mu je film "Vrag nosi Pradu" u kojem Emily glumi omiljena romantična komedija te nije skrivao da je očaran njome.

Njihov sudbonosni slučajni susret dogodio se u jednom restoranu u kojem je Emily ručala s njihovom zajedničkom prijateljicom. Ona je odmah pozvala Johna za stol i tada je nastao najjednostavniji, najsuptilniji i očito najbolji ulet prema vašim glasovima.

Nije vjerovao da ima šanse kod nje pa ju je za prvi spoj odlučio odvesti na neobično mjesto - u streljanu. Bio sam toliko uvjeren kako neću nikad završiti s njom. Pomislio sam kako je najbolje da odmah na početku sve upropastim, ispričao je Conanu O'Brienu.

Međutim, nije znao da se Emily do tada već zaljubila u njega i u trenutku kad joj je prvi put prišao u restoranu znala da je on pravi muškarac za nju.

Nakon šest mjeseci veze John je zaprosio Emily: Bilo je to vrlo ležerno. Ona je zaplakala nakon što sam ja plakao, onda smo oboje plakali pa su i svi oko nas počeli plakati. Mislim da ljudi nisu ni znali što se stvarno događa, ali plakali su jer mi plačemo. Ali bilo je divno. Na kraju dana, rekla je da i to je sjajno.

John uvijek ima samo riječi hvale za svoju suprugu s kojom je u braku od 2010. godine, a ona također nikad ne propusti priliku spomenuti koliko je sretna s njim. John je stvarno promijenio moj život. Uz njegovu potporu osjećam se nepobjedivo. Imam nekoga tko je iza mene tijekom dobrih dana i ispred mene tijekom loših dana, ispričala je Emily.

U nastavku pročitajte ulete slavnih frajera, od najboljeg prema najgorem, prema vašim glasovima.

1. JOHN KRASINSKI I EMILY BLUNT

Bio sam nevjerojatno nervozan i odmah sam pomislio: 'Bože, mislim da ću se zaljubiti u nju.' Rukovali smo se i rekao sam joj: 'Sviđaš mi se.'

2. JAMES CORDEN I JULIA CAREY

Rekao sam joj: 'Bok, Jules. Ti si najljepša žena na svijetu.' Zahvalila mi je i rekla da to zvuči kao nešto što često izgovaram. Odgovorio sam joj: 'Nikad u životu to nisam izustio.' I to je bilo to. Tada sam pao na nju. I nekim čudom, ona je pala na mene. Potom smo sjeli te u sat i pol u šali isplanirali svoju zajedničku budućnost. Sjećam se da sam joj rekao: Što kažeš na to da u petak navečer zajedno ne radimo ništa? I ako to dobro prođe, možda bi ovo onda moglo postati nešto? Odgovorila mi je: 'To zvuči kao jako zabavna ideja.'

3. ORLANDO BLOOM I KATY PERRY

Oboje smo bili na dodjeli Zlatnih globusa. Poslala sam svog zaštitara po 10 hamburgera i odjednom sam vidjela njegovu ruku kako krade hamburger s mog stola, bez ijedne riječi. Pomislila sam: 'O, pa zgodan si. OK, onda uzmi hamburger.'

4. MICHAEL DOUGLAS I CATHERINE ZETA JONES

Znaš što? Ja ću biti otac tvoje djece.

5. ALEX RODRIGUEZ I JENNIFER LOPEZ

Sjedila sam u restoranu i onda je stigla poruka. U njoj je pisalo: 'Izgledaš tako je**no seksi.'

6. JOSH DUHAMEL I FERGIE

Kada sam napokon dobio priliku da razgovaram s njom, jedino što sam joj mogao reći je: 'Zgodna si.'

7. ROD STEWART

Priđite ženi i s glasom punim iskrene znatiželje upitajte je: 'Što to imaš u svojoj torbi?' Meni je to upalilo svaki put.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju