Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, kroz četiri slijeda jela, svjetski poznati brend Vichy predstavio je četiri linije svojih proizvoda u dosad neispričanoj gastronomsko-kozmetičkoj priči.

Galerija Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, Vichy je predstavio četiri linije svojih proizvoda - 7 Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, Vichy je predstavio četiri linije svojih proizvoda - 8 Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, Vichy je predstavio četiri linije svojih proizvoda - 1 +13 Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, Vichy je predstavio četiri linije svojih proizvoda  

Vichy je napravio novi iskorak u pronalaženju najbolje njege za kožu, složit će se mnogi nakon jučerašnje jedinstvene večere za dvadeset odabranih uzvanika u eminentnom zagrebačkom restoranu Dubravkin put. Večera je na zanimljiv način povezala dvije naizgled nespojive teme i predstavila ih kroz fuziju vrhunske kozmetike i vrhunske gastronomije.

Svjetski poznati brend Vichy predstavio je četiri linije svojih proizvoda u dosad neispričanoj gastronomsko-kozmetičkoj priči

Ovo jedinstveno događanje u Hrvatskoj pobudilo je velik interes, ali i znatiželju – kako ukusne zalogaje povezati s njegom kože? Odgovor na to pitanje dolazi u kreativno pripremljenom jelovniku od četiri slijeda jela, koja svojim sastojcima i pripremom pričaju priču o četiri linije Vichy proizvoda za različite tipove kože.

Večera je tako započela Panna cottom od jogurta uz kremu od pečenog limuna, potočarke i nara, bogatih vitaminom C, antioksidansom Baicalinom i probiotičkim derivatom Bifidusom, koji se najbolje mogu povezati uz Vichyjevu liniju Slow Age. Njena odlika je zaštita protiv dnevnih agresivnih faktora koji ubrzavaju starenje kože, kao i korekcija sitnih znakova starenja, a namijenjena je ženama koje žele usporiti pojavu znakova starenja te što dulje zadržati izgled mlađe i zdravije kože.

Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, Vichy je predstavio četiri linije svojih proizvoda - 16 Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, Vichy je predstavio četiri linije svojih proizvoda (Foto: John Pavlish)

Ukusno predjelo slijedio je rižoto od šumskih gljiva s prahom od crnog čaja, a fermentirani ekstrakt crnog čaja aktivni je sastojak Vichy linije Idealia namijenjene ženama koje žele kožu s više energije i zdrav izgled blistavog sjaja. Uz ovu liniju proizvoda ni užurbani tempo života neće naškoditi kvaliteti kože.

Kao sljedeći na meniju našao se file lososa pečen u začinskim travama uz kremu od buče, umak od šafrana i mladi špinat, uz koji se veže Vichyjev NEOVADIOL magistral hranjivi balzam za gustoću i ugodu kože u menopauzi. Sa svojim obnavljajućim vitalnim uljima (Omega 3, 6 i 9) ovaj balzam nadoknađuje gustoću i veliki gubitak lipida u koži, stoga je namijenjen ženama u menopauzi i nakon nje, kako bi povratile osjećaj ugode na koži.

Posljednje jelo na jelovniku bio je desert Šuma čiji zanimljiv naziv skriva lješnjak, bademe i pistacio, a poveznica s linijom Liftactiv nalazi se u ramnozi, šećeru ekstrahiranom iz kore drveta za odličan okus, ali i hranjive elemente u njezi kože. Vichy Liftactiv namijenjen je svim ženama koje se suočavaju s kronološkim i dnevnim znakovima starenja te pruža odlično rješenje za korekciju bora i nadomjestak gubitka čvrstoće kože.

Vichyjeva gastro priča ispričana je u najukusnijim tonovima, a kolika je njena vrijednost za kožu provjerite i sami.

Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, Vichy je predstavio četiri linije svojih proizvoda - 14 Na ekskluzivnoj i prvi put predstavljenoj 3D mapping večeri u restoranu Dubravkin put, Vichy je predstavio četiri linije svojih proizvoda (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju