Nikad prije Victoria Beckham nije napravila kolekciju tako punu boja kao onu za proljeće/ljeto 2018. koju je u nedjelju predstavila u New Yorku. Dizajnerica je izabrala najljepše pastelne boje za vrlo nosive komade, ali najveća zvijezda revije ipak su bile svjetlucave cipele koje je nazvala po svojoj kćeri

Victoria Beckham definitivno se maknula od nekad omiljene crne i zavoljela svijet boja.

Victoria Beckham izabrala je najljepše pastelne boje za vrlo nosive komade, ali najveća zvijezda nove kolekcije ipak su svjetlucave cipele koje je nazvala po svojoj kćeri Harper

Prije sam toliko puno nosila crnu, a zapravo jako volim nositi boje – tada se osjećam zaista sretno, kaže 43-godišnja dizajnerica koja je predstavila novu modnu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2018. godine. Bila je to potpuno drugačija revija nego što smo navikli vidjeti od Victorije Beckham jer je prštala bojama kad je riječ o odjeći, ali i obući.

U kolekciji prevladava paleta pastelnih boja poput mentol zelene, boje pistacije, boje breskve s primjesama ružičaste, blijedoljubičaste i plave, a Victoria je naročito ponosno što je njezina odjeća vrlo nosiva. Dizajnerica je otkrila kako se u kreiranju kolekcije nadahnula izgledom šarenog plastelina Play-Doh i – sladoledom.

Kolekcija uopće nije previše obojana. Ima baš pravu količinu boja i slatkoće, kaže Victoria. Ipak, glavna zvijezda revije bile su smaragdnozelene salonke u potpunosti prekrivene šljokicama koje je Victoria Beckham, kako piše Glamour, nazvala "Harper" po svojoj šestogodišnjoj kćeri.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on


Malo sam poput svrake. Volim kada se svjetluca, a s cipelama Harper jednostavno sam opsjednuta, priznaje dizajnerica kojoj su podršku iz prvog reda na reviji održanoj u New Yorku dali suprug David Beckham i najstariji sin, 18-godišnji Brooklyn koji studira dizajn na prestižnoj školi Parsons School of Design u New Yorku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju