Victoria Beckham još je jednom pokazala da je najbolja reklama za svoje kreacije. Snimljena je pred svojom trgovinom u Londonu u odvažnoj modnoj kombinaciji koja je privlačila mnoge poglede.

Galerija Victoria Beckham - 1 Victoria Beckham - 2 Victoria Beckham - 3 +5 Haljina Victorije Beckham prodaje se po cijeni od
Odabrala je vlastitu midi haljinu od lepršave viskoze i elastina, koja je u potpunosti podstavljena svilom. Gornji dio haljine sašiven je poput klasične košulje s ovratnikom, dok donji dio pada u A-kroj, zbog čega vizualno stanjuje struk.

Unatoč tome, riječ je o haljini s dominantnim uzorkom leoparda za kojom posežu samo najodvažnije trendseterice. Haljine sa životinjskim uzorkom - 6 Haljina Victorije Beckham prodaje se po cijeni od (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Modni dodaci sa životinjskim printom uistinu su hit jeseni te se odlično kombiniraju uz odjeću neutralnih boja, pa ne čudi što su postali sve češći prizor i na hrvatskim ulicama. No rijetko koja dama usudi se odjenuti haljinu koja je u potpunosti napravljena od materijala s takvim uzorcima.

Victoria Beckham s tim nema nikakvih problema. Odvažnu haljinu sparila je s još hrabrijim modnim dodacima – štiklama u nježno plavoj boji te s torbicom iste nijanse.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko odvažnih modela haljina s animalnim printom po uzoru na slavnu britansku dizajnericu. Victoria Beckham - 3 Victoria Beckham najbolja je reklama za svoje kreacije (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju