Britanska dizajnerica Victoria Beckham doživjela je mali modni neugodnjak koji se može dogoditi svakoj ženi, a najlakše se zaobilazi odabirom dobrog grudnjaka

Galerija Victoria Beckham Uz tanke modele majica poželjno je nositi dobro podstavljen grudnjak ako želite izbjeći nezgode Victoria Beckham +3 Victoria Beckham Victoria Beckham vlakom se iz Pariza uputila u London. Britanska dizajnerica od glave do pete bila je odjevena u kreacije iz vlastitih kolekcija.

Otkako se u potpunosti posvetila dizajniranju i radu na svom uspješnom modnom brendu, Victoria sa sebe ne skida odjeću s vlastitim potpisom.

Victoria je bila odjevena u kreacije s vlastitim potpisom.

Ovaj put uz dugačku plisiranu suknju odjenula je tamnu dolčevitu. Popularni model majice s visokim ovratnikom izrađen je od kašmira i vrlo je tanak, pa je na svakom koraku otkrivao da dizajnerica nosi vrlo lagan grudnjak koji gornji dio tijela ne skriva od pogleda.

Poznate dame uglavnom pokušavaju izbjeći ovakve male modne neugodnjake jer ih u stopu prate fotografi koji spremno zabilježe nespretan stajling. Victoria bi ga najlakše izbjegla odabirom dobro podstavljena grudnjaka s jačim košaricama koji bi bio najbolji odabir kod nošenja tankih i providnih odjevnih komada.

U galeriji pogledajte još odjevnih kombinacija Victorije Beckham.
Uz tanke modele majica poželjno je nositi dobro podstavljen grudnjak ako želite izbjeći nezgode Uz tanke modele majica poželjno je nositi dobro podstavljen grudnjak ako želite izbjeći nezgode (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju