Victoria Beckham za kraljevsko vjenčanje izabrala je elegantnu tamnoplavu haljinu s vlastitim potpisom, prilično konzervativnog kroja, ali s detaljem koji joj je dao popriličan dašak seksepila.

Galerija Victoria Beckham na kraljevskom vjenčanju - 1 Victoria Beckham na kraljevskom vjenčanju - 5 Victoria Beckham na kraljevskom vjenčanju - 2 +2 Victoria Beckham sa suprugom Davidom Beckhamom na kraljevskom vjenčanju

Elegantna tamnoplava kreacija ima kopčanje do grla, ali i uski otvor koji seže od vrata do dubokog dekoltea. Taj detalj na prvi pogled običnu haljinu učinio je odvažnim izborom za kraljevsko vjenčanje.

Haljinu dužine malo iznad gležnja Victoria Beckham kombinirala je uz ženstvene štikle žarkocrvene boje. Kombinaciju je upotpunila s crnom clutch torbicom čiji dizajn također potpisuje te šeširićem dizajnera Stephena Jonesa.

Pogledajte i nepogrešivu eleganciju nećakinje princeze Diane Kitty Spencer, a zatim i kako dama s pokrićem Amal Clooney dolazi na kraljevsko vjenčanje.



Victoria Beckham na kraljevskom vjenčanju - 5 Victoria Beckham sa suprugom Davidom Beckhamom na kraljevskom vjenčanju (Foto: AFP, Getty Images)



Ovdje pratite kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju