Britanska dizajnerica Victoria Beckham voli eksperimentirati s modom pa u posljednje vrijeme spaja dva naoko nespojiva odjevna komada

Galerija Victoria Beckham Victoria u posljednje vrijeme voli kombinirati dolčevitu s košuljom Victoria Beckham +3 Suknja Victoria Beckham iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine Victoria Beckham obožava nositi odjevne komade iz vlastitih kolekcija, bez obzira na to je li u pitanju svakodnevna ili svečana kombinacija.

Tako je i za let avionom iz New Yorka odjenula suknju i košulju iz svoje ready-to-wear kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine. Kombinirala ih je s čizmama boje trule višnje s vlastitim potpisom i torbom pod nazivom Quinton iz jedne od svojih prijašnjih kolekcija.
Victoria u posljednje vrijeme voli kombinirati dolčevitu s košuljom Victoria u posljednje vrijeme voli kombinirati dolčevitu s košuljom (Foto: Profimedia)
Kada je u pitanju ovo izdanje, u oči  najviše upada kombiniranje dolčevite i košulje. Ovo su dva naoko nespojiva komada koja obično nosimo odvojeno, ali Victoria u posljednje vrijeme voli nositi dolčevitu u kombinaciji sa zakopčanom košuljom.

To je kombinacija kakvu rijetko viđamo na ženama, ali s obzirom na to da je britanska dizajnerica prava trendseterica otkako se bacila u modne vode, možda je lansirala novi trend koji će zavladati ulicama.

Sviđa li vam se kombinacija dolčevite i zakopčane košulje?

glasova:

Victoria Beckham Victoria Beckham (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju