Victoria Beckham najbolja je reklama za vlastite modne kombinacije. Britanska dizajnerica u privatnim trenucima, ali i na javnim događanjima rado nosi odjeću s vlastitim potpisom.

Galerija Victoria Beckham - 3 Victoria Beckham - 4 Victoria Beckham - 2 +0 Victoria Beckham - 1

Victoria Beckham ljubiteljica je dobro krojenih komada koji na elegantan način naglašavaju ženstvene adute. Baš takvu odjeću dizajnira i nosi, a modnu inspiraciju rado dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Britanska dizajnerica na svojem je Instagramu nedavno predstavila dio svoje nove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine. I sama je plijenila pažnju u naizgled jednostavnoj, ali iznimno efektnoj modnoj kombinaciji.

Kombinacijom je dominirala pripijena vunena dolčevita u nježnoj ljubičastoj boji, koja se sjajno uklopila uz smeđu vunenu suknju A-kroja i crne cipele s visokom potpeticom.

Victoria Beckham i Eva Longoria: Koja prijateljica nosi ljepšu haljinu za Vogueovu večeru? Victoria Beckham i Eva Longoria Eva Longoria nosi haljinu s potpisom svoje prijateljice Victorije Beckham Eva Longoria nosi haljinu s potpisom svoje prijateljice Victorije Beckham (8250 kn) +4 Eva Longoria nosi zelenu torbicu s potpisom Victorije Beckham (6200 kn)

Cipele od kristala, haljina kao od vode: Vrhunska modna kombinacija Victorije Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham - 8 Victoria Beckham - 7 +4 Victoria Beckham - 6

Iako je Victoria nosila midi suknju ukrašenu zlatnim lancem te s porubom koji dopire do ispod koljena, model je bio ukrašen dvama prorezima koji razotkrivaju noge poput minice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju