Britanska dizajnerica Victoria Beckham u Dublinu je predstavila svoju novu make-up kolekciju nastalu u suradnji s kozmetičkim brendom Estee Lauder

Victoria Beckham niže uspjeh za uspjehom. Nakon modne kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine koju je predstavila na Njujorškom tjednu mode sada predstavlja i make-up kolekciju.

Kao što govori sam naziv, kolekcija "VB x EsteeLauder" nastala je u suradnji s poznatim kozmetičkim brendom Estee Lauder koja već nailazi na same pohvale.

Na druženje s novinarima i obožavateljima povodom predstavljanja proizvoda dekorativne kozmetike sa svojim potpisom Victoria je stigla u haljini koju je sama dizajnirala.

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on


Duga crvena haljina s volanima sprijeda izgleda kao kombinacija klasične košulje i suknje, ali jedan pogled na stražnju stranu dovoljan je za razbijanje te efektne iluzije. Haljina napravljena od poliamida ima velik izrez na donjem dijelu leđa.

 

Materijal je zapravo providan, što najbolje dolazi do izražaja u gornjem dijelu haljine koji jasno otkriva obrise tijela, zbog čega model također može nositi naziv "gola" haljina.

S obzirom na to da je Victoria drastično promijenila svoje odijevanje otkako se bacila u dizajnerske vode i priznaje da se osjeća puno ugodnije u vlastitoj koži otkako je usvojila damski stil, ovo je vjerojatno "najprovokativnija" gola haljina u kojoj ćemo je vidjeti.

I ona je pokleknula pred prozirnom odjećom te u posljednje vrijeme često nosi upravo prozirne komade iz svoje kolekcije, ali uvijek ih kombinira na vrlo profinjen način, pa rezultat nisu pomalo neukusne kombinacije u kakvima se često pojavljuju druge poznate dame.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju