Svoju londonsku adresu obitelj Beckham zamijenila je Miamijem. S obzirom na to da je David Beckham jedan od suvlasnika nogometnog kluba Inter Miami, a trenutačno obnaša i funkciju predsjednika kluba, mnogo vremena provodi na Floridi.

Povodom otvaranja nove klupske sezone Beckhamovi su priredili zabavu na kojoj su se pojavile mnoge slavne osobe poput Pharella i Kim Kardashian.

Victoria Beckham u svim je prigodama vjerna odjevnim komadima svog modnog brenda, pa je tako i za ovu zabavu odabrala komade iz vlastite kolekcije.

U kombinaciji su se najviše isticale crne hlače napravljene od PVC-a. Svaka moderna garderoba treba hlače ‘slim fit’ kroja, a ovaj laskavi model ima i visoki struk i siluetu koja izdužuje noge, piše na stranici brenda.

Spektakularne su, komentirala je jedna Victorijina pratiteljica na Instagramu.

Oni koji su imali priliku nositi uske hlače od PVC-a dobro znaju koliko je teško navući ih na noge i potom svući. S obzirom na to da je u pitanju vrlo krut materijal koji nije podatan kao ostali klasični materijali od kojih se izrađuju hlače, obično vam za to treba pomoć druge osobe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju