Svoju londonsku adresu obitelj Beckham zamijenila je Miamijem. S obzirom na to da je David Beckham jedan od suvlasnika nogometnog kluba Inter Miami, a trenutačno obnaša i funkciju predsjednika kluba, mnogo vremena provodi na Floridi.

Galerija Hlače od PVC-a, Victoria Beckham Hlače od PVC-a, Victoria Beckham Hlače od PVC-a, Victoria Beckham +0 Victoria Beckham

Povodom otvaranja nove klupske sezone Beckhamovi su priredili zabavu na kojoj su se pojavile mnoge slavne osobe poput Pharella i Kim Kardashian.

Victoria Beckham u svim je prigodama vjerna odjevnim komadima svog modnog brenda, pa je tako i za ovu zabavu odabrala komade iz vlastite kolekcije.

U kombinaciji su se najviše isticale crne hlače napravljene od PVC-a. Svaka moderna garderoba treba hlače ‘slim fit’ kroja, a ovaj laskavi model ima i visoki struk i siluetu koja izdužuje noge, piše na stranici brenda.

Spektakularne su, komentirala je jedna Victorijina pratiteljica na Instagramu.

Hlače od PVC-a, Victoria Beckham Hlače od PVC-a, Victoria Beckham, 5450 kn (Foto: Victoria Beckham)

Oni koji su imali priliku nositi uske hlače od PVC-a dobro znaju koliko je teško navući ih na noge i potom svući. S obzirom na to da je u pitanju vrlo krut materijal koji nije podatan kao ostali klasični materijali od kojih se izrađuju hlače, obično vam za to treba pomoć druge osobe.

Hlače od PVC-a, Victoria Beckham Hlače od PVC-a, Victoria Beckham, 5450 kn (Foto: Victoria Beckham)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju