Victoria Beckham uvijek voli nositi odjeću koju dizajnira i reklamirati je, pa je tako predstavila i nove kožnate hlače iz svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine. Hlače nisu nimalo obične te imaju detalj kojim se definitivno ističu u moru klasičnih modela crnih hlača izrađenih od kože

Iako zima kalendarski još nije ni počela, modni svijet već se priprema za sezonu proljeće/ljeto 2018., pa tako i modna dizajnerica Victoria Beckham.

Na svom Instagramu slavna 43-godišnjakinja objavila je fotografiju u kontrastnim kožnatim hlačama u crnoj s efektnim crvenim pojasom i stražnjim crvenim džepovima, zbog čega je hlače najbolje nositi uz kraću odnosno majicu do struka kako bi ti detalji, koji ove hlače čine posebnima, bili vidljivi.
Kontrastne kožnate hlače s potpisom Victorije Beckham, 15.258 kuna Kontrastne kožnate hlače s potpisom Victorije Beckham, 15.258 kuna Foto: www.victoriabeckham.com

Victoria se dodatno zaigrala te uz crno-crvene hlače nosi uši Mini Maus u prepoznatljvoj crno-crveno-bijeloj kombinaciji. Potporu u radu uspješnoj dizajnerici uvijek daje i njezin suprug David Beckham koji je na fotografiji pozirao uz svoju voljenu.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju