Erin Heatherton otvoreno je progovorila o svojim emocionalnim problemima. Bivša Victorijina anđelica stara 27 godina iskoristila je Instagram kako bi svim ženama poslala snažnu poruku o nerealnim očekivanjima i tjelesnim nesigurnostima


Erin Heatherton
objavila je na svom Instagram profilu vlastitu fotografiju na kojoj se pojavljuje u majici: s natpisom ‘Osnažena neuspjehom’.

Fotografiju prati iskren post u kojem ova 27 godina stara ljepotica iz Sjedinjenih Američkih Država priznaje da se većinu svoje profesionalne karijere borila s nerealnim očekivanjima industrije ljepote.

Borila sam se s pritiskom da zadovoljim zahtjeve za savršenstvom koji su stavljeni pred mene. Ja nisam savršena. Ipak kroz ovu borbu pronašla sam snagu da se volim,’ napisala je u dirljivom postu ova ljepotica.


Erin je počela svoju manekensku karijeru noseći reviju Diane Von Fursterberg 2006. godine, a najpoznatija je postala kao Victorijina anđelica, odnosno model donjeg rublja za robnu marku Victoria Secret od 2008. do 2013. godine. Ovako izgledaju Victorijine anđelice nakon modne revije.

Borila sam se s pritiskom da zadovoljim zahtjeve za savršenstvom koji su stavljeni pred mene. Ja nisam savršena. Ipak kroz ovu borbu pronašla sam snagu da se volim, napisala je bivša Victorijina anđelica.

Šetanje u modnoj pisti u oskudnom donjem rublju uz najljepše žene svijeta, izmijenile su način na koji je lijepa Amerikanka počela promatrati svoje tijelo, ali i poslovne uspjehe.

Iako priznaje da se neko vrijeme osjećala kao gubitnik, a život joj se činio kao da je u rasulu, sada vjeruje da joj je taj negativan osjećaj omogućio da pronađe svoj cilj u životu.

Ovaj osjećaj koji sam nekad percipirala kao neuspjeh, zapravo je moćno buđenje da stanem iza svoje stvarne svrhe u životu. Prestala sam se skrivati iza izmišljene verzije sebe. Više ne potičem svoje strahove i nesigurnosti. Odlučila sam usmjeriti svoju energiju da budem katalizator promjena,’ dodala je.

Lijepa Erin želi svojim primjerom nadahnuti žene diljem svijeta da se izbore za svoje mjesto u svijetu, i da se nauče voljeti bez obzira na konfekcijski broj ili želje okoline. Otkrijte 5 žena koje su promijenila ideale ljepote u svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju