Fashion Guru je otkrio tajnu bradavica koje pokazuje sve više glumica i zavirio u stil Gianne Apostolski koja je karijeru pokušala izgraditi razrokim grudima. Osvrnuo se i na odjeću koju nosi Lady Gaga, a bolje pristaje strašilima na poljima

Sve više glumica, ali i onih koje to žele biti skidaju se do gola. Je li to zato što je danas sve teže doći do posla pa posežu za trikovima, a redatelji iskorištavaju situaciju ili to je jednostavno trend?

Nekada to nije bio bauk, skidale su se sve redom, a danas to čine tek rijetke Nataša Janjić, Helena Minić i mlada Ivana Roščić čiju bradavicu gricka Miki Manojlović u filmu 'Neka ostane među nama'. Izgleda da su i glumice shvatile ono što estradnjakuše rade već odavno - kako golotinjom ukrasti svoj dio medija!

Žanamari nikako da nađe zlatnu sredinu, jedan dan izgleda kao da je došla s gradilišta, drugi želi biti samozatajna, a treći se nudi na pladnju. Možda bi karijeru trebala usmjeriti prema dijaspori ili se zaposliti kao pjevačica na svadbama. Njezin modni potencijal bi tamo bio itekako iskorišten.

Nakon što je neuspješno pokušala oživjeti karijeru pokazivanjem razrokih sisa i pjevanjem Simonine pjesme Gianna Apostolski i dalje njeguje jeftini modni izričaj koji podsjeća na Juliju Roberts u filmu 'Zgodna žena' dok joj Gere još nije obnovio garderobu na Rodeo Driveu.

Alex Grdić je javno obznanaila kako će lizat šankove i s 80. jer toliko voli izlaziti. Kreaciju koju je odabrala za jedan od izlazaka opisan je kao glam rockerski, no Fashion Guru ne zna bi li se smijao ili plakao. Bolje od jakne od prije osam sezona i čudnih čizama bi bilo da na sebi nema ništa.

Ovotjednu top listu Fashion Gurua okupirala je Lady Gaga čiji tekstovi su slični Severininim, no dok nju oblače veliki svjetski kreatori Seve kupuje odjeću s potpisom putem interneta.

Mlada pjevačica je imala potrebu šokirati svijet, pa je to pokušala učiniti po uzoru na Madonnu, a onda su za nju počeli kreirati slavni dizajneri poput Armanija koji je haljinu u kojoj se pojavila na Grammyju izradio ručno. Bijelo izdanje u kojem se pojavila na dodjeli nagrada Brit Awards ipak je najsmješnije, a danas se po tom predlošku izrađuju strašila.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju