Sudionice programa Detox Mg i više su no zadovoljne s rezultatima, ali kako ih zadržati? Na to pitanje odgovara nutricionistica Kristina Aralica Tušak s nekoliko ''zlatnih'' savjeta.

Dobrobiti čišćenja organizma mnogobrojne su, od smanjenja nadutosti i nekoliko centimetara u struku, blistave kože i kose te do povećane energije i poletnosti. No kako spriječiti da se nakon detoksikacije ne vratimo na staro. Nutricionistica Kristina Aralica Tušak otkrila nam je kako poslije programa Detox Mg održavati rezultate.

Sve sudionice ovog detoksikacijskog programa vrlo su zadovoljne postignutim rezultatima, no pitaju se dokad će trajati i hoće li ih uspjeti što duže održati. Nutricionistica Kristina Aralica Tušak s nekoliko savjeta koji nam mogu u tome pomoći.

1. Jesti zdravije

U svoju prehranu uvrstiti više povrća i voća, manje mesa, više ribe, a prednost dajte onim žitaricama koje ne sadrže gluten. Od mliječnih proizvoda birajte laganije ili one od kozjeg mlijeka.

2. Tjelesna aktivnost

U procesu detoksikacije preporuča se umjerena tjelovježba koja uključuje šetnju, vježbe joge ili istezanja. Nakon čišćenja organizma tjelovježbu možete pojačati, od aktivnosti birajte trčanje, pilates ili bilo kakvu drugu koja vas veseli. Trajanje od pola sata dnevno dovoljno je za održavanje rezultata.

3. 'Osobni trener'

Većini je potrebna dodatna podrška ili poticaj, pa bi bilo dobro da se okružite prijateljima koji će vam pružiti taj osjećaj ili onima koji njeguju zdrave navike te vam mogu pomoći da se ne vratite na staro.

Idealno vrijeme za provođenje detoksikacije je rano proljeće kada se pojavljuje proljetni umor.

4. Ponavljanje programa Detox Mg

Detox Mg možete provoditi kad god osjećate potrebu za tim, svaki sljedeći pokušaj ili ponavljanje ovog programa biti će puno lakši.

Idealno vrijeme za provođenje detoksikacije je rano proljeće kada se pojavljuje proljetni umor.

Ako se već sad osjećate umorno i naduto preuzmite besplatni priručnik Detox Mg-a i odmah se resetirajte.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju