Treba li vam malo dobrog raspoloženja, videosnimka u kojoj preslatki korgi isprobava različitu odjeću mogla bi vas dobrano oraspoložiti. Ovaj psić pravi je maneken i vidi se da uživa u tome.

Vlasnici malih pasa svoje ljubimce često vole odijevati u razna slatka odijelca i kostime, a oni tako izgledaju još slađe i neodoljivo. A korgi čija je videosnimka osvojila srca mnogih mogao bi biti i model za pseću odjeću. Kada ga njegovi vlasnici odjenu, voli se šepuriti i praviti važan u svojoj novoj oblekici.

Njegov video od minute i osam sekundi objavljen stranici Simple ideas na Facebooku dosad je skupio 6,4 milijuna pregleda i više od 478 tisuća lajkova, a svi su oduševljeni time kako slatkiš nosi svoje vestice i odijelca. On i bira te pazi što će odjenuti, pa je tako između dvije crno-bijele veste, jedne s dodatkom ružičaste i druge s dodatkom zelene boje, izabrao ružičastu i možemo reći da mu baš savršeno ide uz boju krzna.

Patuljasta vodenkonjica iz zagrebačkog zoo vrta dobila je ime, a tepaju joj da je slatka bačvica Malena patuljasta vodenkonjica iz zagrebačkog zoo vrta dobila je ime Lotta Malena patuljasta vodenkonjica iz zagrebačkog zoo vrta dobila je ime Lotta - 7 Malena patuljasta vodenkonjica iz zagrebačkog zoo vrta dobila je ime Lotta - 4 +4 Malena patuljasta vodenkonjica iz zagrebačkog zoo vrta dobila je ime Lotta - 1

Odlično nosi i tamniju nijansu zelene, i božićni pulover pristaje mu top, no ipak nam je najslađi u odijelcu tigra s kapuljačom s ušima – u njemu izgleda baš opasno dobro!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju