Bloom Tatarinov sa svojom mamom Majom Šuput i tatom Nenadom Tatarinovim uživa u raznim avanturama, pa je dječak tako neplanirano bio dio i jedne djevojačke zabave. Bloomić je i ondje sve šarmirao, a kako se mališan zabavio, mama Maja otkrila je u videosnimci koju je objavila na Instagramu.

U videu mali Bloom Tatarinov pleše u društvu mladenke i njezinih gošći na djevojačkoj zabavi. Bloomiću su zapjevale popularnu pjesmicu iz crtića Baby Shark, dječak je isprva stajao i promatrao, a onda je zaplesao skupa s njima, a u rukama je imao i tamburin pa je malo i zasvirao.

San svakog frajera, biti pozvan na djevojačku. Bloom živi život iz snova, napisala je Maja Šuput uz videosnimku. Jedna sudionica djevojačke zabave u komentaru je otkrila da je Bloom bio neplanirani, preslatki počasni gost, dok je druga sudionica napisala:

Bloom nam je bio kao šećer pri kraju već savršenog dana. Sretne smo što smo ga zabavile pa bar na kratko. Nadamo se da je zvončićima nastavio zabavljati ljude oko sebe.

Video su popratili i drugi simpatični komentari, u jednom su pohvalili i Bloomov savršen osjećaj za ritam, unatoč tome što je još jako mali.

Doktorirat će na ženskoj psihologiji.

Bloom će jednog dana biti profesionalni šarmer.

Presladak, čovječe, pa on pleše točno po ritmu, nevjerojatno, komentirala je jedna pratiteljica Maje Šuput na Instagramu.

"Ti jedan slatki mali": Fotografije Blooma Tatarinova u kupaćim hlačicama s morskim zvjezdicama Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 7 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 8 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 1 +4 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 5

Bloom Tatarinov: Palmica na glavi i ljetna košuljica za pravu dozu slatkoće koja nam treba Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 6 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 2 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 7 +3 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju