Donald Trump službeno je potvrdio da će se drugi put kandidirati za predsjednika SAD-a. Na skupu održanom u Amway centru u Orlandu lansirao je kampanju za predsjedničke izbore 2020. godine, a potporu mu je pružila i supruga Melania Trump.

Galerija Melania Trump Melania u kombinezonu Ralpha Laurena Odvažno izdanje Melanije Trump +2 Melania Trump

Za razliku od 2015. godine, kada je Melania na objavu Trumpove prve kandidature došla u vrlo jednostavnoj bijeloj haljini, prva dama SAD-a ovaj put je odabrala mnogo efektniju kombinaciju.

Melania u kombinezonu Ralpha Laurena Melania u kombinezonu Ralpha Laurena (Foto: AFP)

Za neke i previše upečatljivu. Naime, kritičarima s društvenih mreža nije se previše svidio njezin kombinezon koji potpisuje američki dizajner Ralph Lauren. Grozno, vidi se iz svemira, samo je jedan od komentara s Instagrama.

Melania na skupu o Orlandu Melania na skupu o Orlandu (Foto: Getty Images)

Jarkožuti kombinezon sa širokim rukavima Melania je u struku stegnula metalik remenom, a na nogama je imala štikle Christiana Louboutina, također u žutoj boji.

Je li ovo najodvažnije izdanje prve dame?

glasova:

I dok su neki ovom izdanju prve dame dali lošu ocjenu, ima i onih koji su pohvalili njezin odabir i zbog upečatljive nijanse nazvali ga dosad najodvažnijim.

Melania 2015. godine na objavi Trumpove prve kandidature Melania 2015. godine na objavi Trumpove prve kandidature (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju