Jedna dizajnerska torbica toliko je prisutna na društvenim mrežama da se gotovo sa sigurnošću može reći da će biti veliki trend u 2019. godini.

Galerija Torba Chloe jako je popularna na društvenim mrežama Zara, 299,90 kn Topshop, 25 funti (211,17 kn) +4 Pull & Bear, 169,90 kn  

Radi se o torbi brenda Chloe, koja dolazi u više boja. Ima jedan kraći remen za nošenje u ruci i jedan duži tako da ju se može prebaciti i preko ramena. Torbica na sredini ima i uočljivu, ali istovremeno nježnu metalnu kopču u obliku slova "C".

Paleta boja u kojima torba dolazi veliki je plus. Između ostalog, možete izabrati bogatu čokoladno smeđu torbu s uzorkom krokodila, koja se nudi i u prašnjavo bijeloj boji. Glađa koža dolazi u pastelnim i bež nijansama. Postoji i mini verzija ove torbe s metalnim lancima za one koji nose manje stvari.

Cijene ove torbe kreću se od 1850 do 2090 dolara, odnosno do vrtoglavih 13.660 kuna, zbog čega je većini ljudi nedostižna. No, srećom, i trgovine u kojima si možemo priuštiti poneki komad u ponudi imaju slične modele koje možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledajte i 5 (jeftinih) modnih dodataka uz koje svaka kombinacija izgleda otmjeno.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju