Ljeto je idealna prilika za pokazivanje rezultata napornih vježbanja i preznojavanja u teretanama s ciljem uklanjanja celulita. Priznajemo, to nije lagan posao. Istražili smo kako se poznate Hrvatice bore s masnim naslagama.

Ulazak u kupaći kostim za većinu je žena prava noćna mora. A kako ljetovanje ne bi provele skrivene u hladu, sada je pravo vrijeme za rješavanje svega onog lošeg što je ostalo od zimskih mjeseci. No, ako vas to tješi, ni hrvatske manekeneke nisu otporne na horor zvan celulit.

Slažu se da celulita u manjoj ili većoj mjeri imaju svi, ali ipak samo su neki spremni krenuti u borbu s njim. Smatraju kako ne postoji jeftin i lak recept. Od kozemtičkih tretmana, skupih kremica i bakinih savjeta, ipak najviše uspjeha ima vježbanje.

Žene se muče, odstranjuju, izgladnjuju, vježbaju. A muškarci su, kao i za prašinu, modificirani da ga uopće ne primjećuju.

- Ne znam da li muškarci primjećuju celulit, ali znam da žene primjećuju. Mi smo na njega fokusiranije od njih, rekla je Maja Cvjetković.

Dolazimo do zaključka da je ipak najbitnije kako se sami osjećamo u svojoj koži. Tajne vještine protiv celulita zasad nema, namijenila nam ga je majka priroda za sva vremena i iz jednostavnog razloga, kao zalihu za majčinstvo.

A kako se poznate dame nose s ovim neizlječivim problemom i što vam savjetuju pogledajte u priloženom videu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju