Povremeni kratki bijeg od svakodnevnih obveza mali je luksuz koji si vremena na vrijeme trebamo priuštiti. Kroz kreativno stvaranje i opuštanje probudit ćete kreativnost i ljubav prema sebi, kroz predivne antistres radionice pobuditi motivaciju i samopouzdanje te otkriti potpuno novu dimenziju vlastitog života.

Želite si priuštiti malo kreativnog luksuza? Volite kreirati, stvarati i izrađivati svojim rukama? Maštate o vikendu iz snova? Onda je Vikend pozitive by Hobby hižica u LifeClass Termama Sveti Martin, koji se održava od 2. do 4. prosinca, prava odluka za vas.

Kreativno stvaranje daje vam potpuno novi pogled na vaš život i vas same. Osjećat ćete se ispunjeno, samopouzdano, zadovoljno I ispunjeno. Izraditi nešto svojim rukama pruža osjećaj vrhunskog zadovoljstva i sreće. Kroz ovo predivno kreativno putovanje vodi Vas dobro poznata voditeljica kreativnog stvaranje Sanja Tot, vlasnica Hobby hižice.

Glazba i pokret čine nam život ljepšim, kroz ples i pokret upoznajemo sebe i otvaramo se ne samo prema sebi već i svijetu oko nas, plesom i pokretom budimo i potičemo ljepotu pokreta, svakim pokretom budimo ženstvenost, kroz ljepotu glazbe i divne plesne pokrete, spajanjem duše i tijela, uvest će Vas predivna vrhunska plesačica i vlasnica PS Korak, Virna Hošnjak.

Nema ljepšeg načina za vježbanje, postizanja gipkosti, oslobađanjem stresa i postizanjem prirodne sreće od joge i meditacije. Odmorite svoje tijelo, dušu i srce uz jutarnju jogu i meditaciju uz iskusnu instruktoricu joge Dijanu Posavec.

Vikend pozitive pružit će Vam osjećaj potpune opuštenosti, osobnog rasta kroz kreativno stvaranje, poticanje strasti kroz plesni pokret, jutarnja opuštanja kroz jogu, sve to u odličnom društvu pozitivnih ljudi i pozitivne atmosfere i odlične zabave u predivnom ambijentu Hotela Spa Golfer i Terma Sveti Martin.

Cijena ovog bogatog vikend aranžmana iznosi 1.650,00 kn. U cijenu su uključeni: dva noćenja s uslugom polupansiona u dvokrevetnoj sobi u Hotelu Spa Golfer 4* s dodatnim sadržajima te sav utrošen materijal na radionicama.

Za sve dodatne informacije i rezervacije kontaktirajte broj 099/439-073, tel: 042/209-863 ili mail: hobbyhizica@gmail.com.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju