Viktorija Rađa uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, a na društvenim mrežama rado dijeli inspiraciju za modne igre. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i modno izdanje savršeno za adventske tulume u prosincu.

Čizme visokih sara popularan su izbor u hladnijem dijelu godine, a osobito modeli napravljeni od rastezljivih materijala koji se navlače na noge poput čarapa.

Njihovu šarmu nije odoljela ni Viktorija Rađa. Bivša Miss Dalmacije i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine zablistala je u vrlo jednostavnom, ali efektnom izdanju kojim je dominirao upravo par visokih čizama.


Na svojem Instagramu podijelila je fotografiju iz izlaska na kojoj nosi crne čizme s visokom potpeticom i sarama koje dopiru gotovo do bedara. Sparila ih je s tamnozelenom kožnatom haljinom mini kroja.

10 modela visokih čizama koje izgledaju mrak uz skinny traperice i mini haljine Čizme visokih sara CCC čizme, 436,90 kn H&M čizme, 452 kn +8 Čizme visokih sara poput ovih iz Reserveda popularan su izbor u zimsko vrijeme

Viktorija Rađa: Fotografije stare 16 godina koje dokazuju da je misica bila kraljica modne piste Viktorija Rađa na Cro-a-Porteru 2006. godine - 2 Viktorija Rađa na Cro-a-Porteru 2006. godine - 1 Viktorija Rađa na Cro-a-Porteru 2006. godine - 6 +3 Viktorija Rađa na Cro-a-Porteru 2006. godine - 7

Da bi dodatno naglasila svoju fit figuru, haljinu je sputala u struku crnim remenom, a izdanje zaokružila s nekoliko komada zanimljivog zlatnog nakita.

Reserved čizme, 899,90 kn Čizme visokih sara poput ovih iz Reserveda popularan su izbor u zimsko vrijeme (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju