Najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS održao je reviju u srijedu navečer u Family mallu u Zagrebu. Dečki su ondje predstavili najnoviju kolekciju Atelier 2023., inspiriranu klasičnom malom crnom haljinom, a taj su modni trenutak popratile brojne poznate osobe.

Galerija Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Rađa +2 Dior luksuzna torba

Među poznatim ženama koje su posjetile reviju istaknula se i Viktorija Rađa u jednostavnoj, a vrlo efektnoj modnoj kombinaciji. Viktorija je umjesto male crne haljine odjenula crnu jaknu i tako pokazala kako svaki odjevni komad može imati puno lica.

Crna jakna s pasicom u toj je kombinaciji igrala ulogu haljine. Ispod jakne se nazirala odlična "podloga" te modne igre - uska dolčevita u bijeloj boji s crnim detaljima te hulahopke u crnoj boji.

Viktorija Rađa Viktorija Rađa na reviji ELFS-a (Foto: Pixsell)

Detalji uvijek čine razliku, a Viktorija je za tu prigodu odabrala upečatljivu torbu i vrlo moćne čizme.

Čizme modnog brenda Coperni izazivaju podijeljena mišljenja javnosti zbog pomalo neobičnog dizajna. Crne čizme do koljena dosta su široke, a potpetica je vrlo niska. Taj udobni primjerak sve je popularniji ove sezone, što možemo vidjeti na modnim pistama, ali i u street style izdanjima.

Viktorija Rađa Coperni čizme (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kombinaciju je itekako začinila i vrlo zanimljivom torbom luksuznog modnog brenda Dior, koja je specifična po asimetričnom kroju i dolazi sa smeđim detaljem, a na prvi pogled izgleda kao da je ispala iz opusa Salvadora Dalija. 

Viktorija Rađa Dior luksuzna torba (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Viktorija je prirodnu ljepotu naglasila laganim, gotovo neprimjetnim make-upom, a kosu je jednostavno raspustila.

  Viktorija Rađa Viktorija Rađa na reviji ELFS-a (Foto: Pixsell)

I torba je top: Traperice Viktorije Rađe postale su vladarice modnih kombinacija Viktorija Rađa Dino i Viktorija Rađa Viktorija je kombinaciju začinila efektnom torbicom +0 Torba Mini Jodie modne kuće Bottega Veneta

Osebujno izdanje Borne Kotromanić koje nam se posebno sviđa i zbog lica gotovo bez šminke Borna Kotromanić uvijek iznenadi svojim modnim odabirima Loewe, Natikače Toy, 880 eura Borna Kotromanić u zlatnim Loewe natikačama +0 Borna Kotromanić pozirala je u izlogu nove trgovine u centru Zagreba

U videu pogledajte što Marko Grubnić kaže o luksuznim torbama, kao što je Dior torba iz najnovije modne kombinacije Viktorije Rađe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju