Zagrebačku promociju linije mediteranskih rakija i likera "Madre Badessa" iza koje stoji Tonči Huljić nisu propustili ni supružnici Dino i Viktorija Rađa.

Galerija Viktorija Rađa Dino i Viktorija Rađa Viktorija je kombinaciju začinila efektnom torbicom +0 Torba Mini Jodie modne kuće Bottega Veneta

Viktorija je na promociju stigla u crno-bijelom izdanju koje je začinila upečatljivom torbicom.

Nosila je bijelu košulju kratkih rukava. Košulja predimenzioniranog kroja ima efektne trake na rukavima i velike našivene džepove s preklopom na prednjem dijelu.

Donji dio kombinacije činile su crne traperice širokih, ravnih nogavica, model koji gotovo da i nema konkurenciju već nekoliko sezona.

Modeli poput ovoga nose se tijekom cijele godine i po popularnosti su odavno zasjenili skinny traperice,a već sada je jasno da će vladati i ove jeseni.

Dino i Viktorija Rađa Dino i Viktorija Rađa (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Kada je u pitanju obuća, Viktorija se odlučila za crne sandale s platformom, a detalj koji je izdanju donio boju bila je već spomenuta torba.

Viktorija je kombinaciju začinila efektnom torbicom Viktorija je kombinaciju začinila efektnom torbicom (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Viktorija je u ruci nosila popularni model Jodie modne kuće Bottega Veneta tamno tirkizne boje. Radi se o mini modelu torbe koja ima prepoznatljivi pleteni dizajn i vojsku obožavateljica koje je koriste kako bi začinile svaku modnu kombinaciju.

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

I štikle su mrak: Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju