Hrvatski dizajner Juraj Zigman u Rijeci je priredio pravi božićni modno-scenski spektakl.

Galerija Jennifer u trapericama brenda Brunello Cucinelli Jennifer Lopez Jennifer Lopez +2 Stradivarius, 199 kuna

Njegove nove kreacije prikazane na reviji u Guvernerovoj palači sa zanimanjem su gledale mnoge poznate dame. Među njima je bila i Viktorija Rađa, koja je na reviju došla u društvu supruga, proslavljenog košarkaša Dine Rađe.

Predivna Viktorija izgledala je fantastično u modernoj kombinaciji sastavljenoj od trendi komada među kojima su se najviše istaknule traperice.

Model traperica takozvanog palazzo kroja kombinirala je s prugastom dolčevitom, bijelim cipelama i torbicom modne kuće Prada.

Palazzo traperice voli nositi i Jennifer Lopez, ali za ljubiteljicu upečatljivih komada Viktorijin model vjerojatno ne bi bio dovoljno predimenzioniran. Naime, latino diva viđena je u modelu brenda Brunello Cucinelli znatno širih i pomalo glomaznih nogavica zbog kojih su ove hlače na trenutak izgledale kao dugačka traper-suknja.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Traperice Jennifer Lopez nisu se svidjele našim čitateljicama i većina je u anketi priznala da ih ne bi odjenula. Viktorijine traperice ipak su nosive u svakodnevnim prigodama, pa smo zato odlučili pronaći nekoliko modela po uzoru na hrvatsku ljepoticu. Koje smo traperice izdvojili, provjerite u galeriji.

Jennifer u trapericama brenda Brunello Cucinelli Jennifer u trapericama brenda Brunello Cucinelli (Foto: Profimedia/www.net-a-porter.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju