Pjevač Matija Cvek u petak je održao koncert u zagrebačkom Domu sportova, a priliku da uživaju u njegovih hitovima nisu propustili ni Dino i Viktorija Rađa.

Viktoriji je koncert bio i prilika za slaganje još jedne sjajne odjevne kombinacije.

U Dom sportova stigla je u svijetloružičastom sakou predimenzioniranog kroja koji je gotovo u potpunosti prekrio crnu haljinu s dolčevita ovratnikom.

Dino i Viktorija Rađa na koncertu Matije Cveka Dino i Viktorija Rađa na koncertu Matije Cveka (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Donji dio kombinacije činile su crne čizme do iznad koljena na visoku potpeticu koje već godinama imaju svoje obožavateljice i čest su prizorn na hrvatskim ulicama. Na ramenu je Viktorija nosila crnu torbu s dužom ručkom. Kosu je zavezala u visoki rep, a izgled je upotpunila velikim okruglim naušnicama.

Dino i Viktorija Rađa na koncertu Matije Cveka Dino i Viktorija Rađa na koncertu Matije Cveka (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Bivša Miss Dalmacije i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine voli ovakve kombinacije. I to s razlogom - jer joj odlično stoje.

10 modela visokih čizama koje izgledaju mrak uz skinny traperice i mini haljine Čizme visokih sara CCC čizme, 436,90 kn H&M čizme, 452 kn +8 Reserved čizme, 899,90 kn

Nedavno je tako zablistala u još jednom izdanju kojim su dominirale visoke čizme, koje je tada uparila s tamnozelenom kožnatom haljinom mini kroja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju