Iako omekšivač našoj odjeći prvenstveno daje mekoću i svježinu, kod njegove kupovine najveću pažnju ipak pridajemo mirisu. Omekšivači rublja proizvedeni u suradnji s vrhunskim francuskim stručnjacima za parfeme zasigurno će nam prvi zaokupiti pažnju dok proučavamo ponudu na policama trgovina.

 

Kombinacija svježih citrusnih i voćnih nota, miris vanilije ili svježe ljubičice – trgovine imaju širok izbor u kojem svatko može pronaći miris omekšivača po svome ukusu. S obzirom na to da je ta mirisna tekućina neizostavan proizvod za njegu rublja i da ju posjeduje gotovo svako domaćinstvo, proizvođači sve više pokušavaju stvoriti nove i zanimljive mirise koji će trajati i nakon dužeg vremena.

Osim što su proizvedeni u suradnji s vodećim stručnjacima za njegu rublja, na omekšivačima Violeta radili su i francuski stručnjaci za parfeme. To su omekšivači koji sadrže mikrokapsule, unutar kojih je zarobljen parfem koji svakim novim dodirom, pokretom ili zagrljajem ispušta jedinstvene mirisne note. Jednom kad operete svoju odjeću ovim omekšivačem, prijatelji bi vam mogli komplimentirati novi parfem iako u njega niste uložili nekoliko stotina kuna.

Violeta Violeta Foto: Violeta

Sedam je mirisa u ovoj liniji, između kojih možete odabrati i Violeta Original koji će vas oduševiti ako volite izražene cvjetne i drvenaste tonove. Miris je baziran na zrelim listovima pačulije uz cvjetnu notu ljučićice, ruže, jasmina s voćnim notama jabuke, citrusa i slatke kruške. Ako pak volite mediteranski miris, za vas je Violeta Lagoon, omekšivač s mirisnim uljem aromatičnog peperminta te listova mandarine i limete. Uz miris, ovi omekšivači čine rublje mekanim i prozračnim, dok je Violeta Sensitive posebno namijenjen za njegu vlakana.
Osim što mirišu poput parfema, još je bolje to što i traju poput njega.

Violeta Violeta Foto: PR

Nakon pranja, vaš omiljeni miris ostat će postojan do 16 tjedana. Tako svoju zimsku jaknu možete oprati i prije nego što dođe vrijeme njezina nošenja jer će se svježina zadržati bez obzira na to što dugo stoji u ormaru.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju