Ove zime Violeta je pokrenula veliku humanitarnu kampanju pod sloganom „Pomozimo dječjim domovima“ u kojoj želi pridonijeti uljepšavanju svakodnevnice djeci koja su u dječjim domovima pronašla i svoj dom.

 Društveno odgovorno poslovanje je u srži poslovanja tvrtke u svim zemljama u kojima smo prisutni, a većina Violetinih programa je usmjerena na poboljšanje životnih uvjeta ugroženih obitelji i pomoć djeci i njihovim majkama.


"Sudjelovanjem u ovakvoj kampanji s ponosom možemo istaknuti i stajati za našeg slogana Stvaramo zajedno. Stvaramo zajedno programe i projekte koji pomažu onima najugroženijima – djeci koja su se zbog teških životnih okolnosti našla u dječjim domovima.

Iznimno smo ponosni i na naše djelatnike koji su se uključili kroz posjete i humanitarni rad s djecom te tako značajno pridonijeli širenju poruke kampanje i svakodnevnicu više od 2.200 djece u ovo blagdansko vrijeme obojili ljubičastom bojom." izjavili su u Violeti.

Donacija je usmjerena ka svim Dječjim domovima koji djeluju u B&H, Hrvatskoj i Sloveniji, a to su:

Hrvatska- 18 ustanova- 1.094 djece- ukupna vrijednost donacije 100.000 HRK
Sv.Ana – Vinkovci, Maslina – Dubrovnik. Maestral – Split, Vladimir Nazor – Karlovac, Svitanje Koprivnica, Lipik – Lipik, Ivana Brlić Mažuranić – Lovran, Klasje – Osijek, Ruža Petrović – Pula, Izvor – Selce, Vrbina – Sisak, Kuća sretnih ciglica - Slavonski Brod, Majčinski dom – Zagreb, Caritas - Zgb.nadbiskupija, Nova budućnost – Varaždin, Udruga Breza – Osijek, Miljenko i Dobrila - Kaštel Lukšić, Kuća Sv. Josipa - Hrvatski Leskovac

Bosna i Hercegovina - 19 ustanova- 745 djece- ukupna vrijednost donacije 50.000 KM

Slovenija - 8 ustanova- 424 djece- ukupna vrijednost donacije 3.000 €

Kampanju je moguće podržati kupnjom Violeta proizvoda u svim trgovinama na području B&H, Hrvatske i Slovenije.


#StvaramoZajedno

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju