Ako vam društvene mreže služe kao izvor modne inspiracije, lako je moguće da ste ovih dana naletjeli na dame u lepršavoj bijeloj haljini iz Zare.

Galerija Viralna haljina iz Zare Viralna haljina iz Zare Viralna haljina iz Zare +3 Viralna haljina iz Zare

Viralna Zarina haljina prizor je koji je gotovo nemoguće izbjeći na Instagramu i TikToku, a dame je opisuju kao savršenu ljetnu haljinu.

@farahhmarie Perfect Summer Dress 🤍 #fyp #miami #zara #zarahaul #zaradress #zaraoutfit #grwm #grwmoutfits ♬ الصوت الأصلي - ميوزك - Music

Bijela haljina od popelina je dio trenutne ponude španjolskog brenda. Gornji dio čini korzet sa srcolikim izrezom i tankim naramenicama na vezanje, dok se donji dio širi u lepršavu suknju s velikim volanom na donjem rubu. Ima i podstavu u istoj boji.

Haljina je izrađena od 100 posto predenog pamuka, dolazi u veličinama od XS do L, a cijena joj je 59,95 eura.

Viralna haljina iz Zare Viralna haljina iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U trenutku pisanja teksta jedina veličina dostupna za naručivanje bila je XS, dok se pored ostalih veličina navodi da stižu uskoro.

Ukoliko i vi, kao i brojne druge dame, želite proljetno-ljetnu garderobu pojačati ovom divoticom, morat ćete biti malo uporniji jer se svi brojevi rasprodaju vrlo brzo nakon što se pojave na stanju.

U nastavku pogledajte kako ovu haljinu nose dame koje su je već dodale u garderobu.





U galeriji na početku teksta haljinu možete detaljnije proučiti.

U ružičastom kompletu cvjetnog uzorka iz Zare ćete poželjeti provesti proljeće Komplet iz Zare krasi cvjetni uzorak Bluza cvjetnog uzorka, 27,95 eura Midi suknja s cvjetnim uzorkom, 35,95 eura +2 Komplet iz Zare - 3

Svi je žele: Košulja iz Manga koja i na traperice izgleda jako glamurozno Košulja s velikim cvijetom iz Manga Košulja s velikim cvijetom iz Manga Košulja s velikim cvijetom iz Manga +2 Košulja s velikim cvijetom iz Manga

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju