Mlada medicinska sestra iz Gane uznemirila je zlobnike na internetu, kada je objavila romantične fotografije sa svojim dečkom, te obznanila da se udaje

'Počivala u miru kralježnica ovoga čovjeka,' te 'bez sumnje ovaj je čovjek pod velikim pritiskom, pogledajte mu samo lice' neki su od zlobnih komentara na Instagram profilu Mzznaki Tetteh iz Gane, nakon što je objavila da se zaručila sa svojim dečkom Kojom Amoahom.

 

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

Iako je dobar dio pratitelja ove medicinske sestre na Instagramu pohvalio fotografije, izgled i zaljubljenost mladog para, nekoliko stotina ljudi počelo je pisati podrugljive komentare vezane uz veličinu mlade Tetteh, koje su u međuvremenu izbrisani.

 

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

Neugodni komentari nisu spriječili ovu medicinsku sestru da objavljuje nove fotografije, ali niti da svim internetskim zlobnicima pošalje jasnu poruku.

 

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

'Još uvijek sam samopouzdana...vaši glupi komentari mi neće pokvariti sreću...hvala svima na komplimentima i dobrim željama...počašćena sam.'

 

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

Da bi stvar bila još zanimljivija, Mzznaki Tetteh je do prije jednog tjedna imala tek četiri objavljene fotografije na svojem profilu, a na Instagramu ju je pratilo tek nekoliko desetaka ljudi. Danas to čini više od 32.000 osoba, a brojka neumoljivo raste s obzirom da su mnogi nadahnuti njenom pričom.

 

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

'Nastavit ću objavljivati naše zajedničke fotografije koliko mi to obaveze budu dozvoljavale jer radim i studiram' dodala je simpatična Mzznaki, koja ne može dočekati 25. lipanj kada će izreći sudbonosno da svojem zaručniku.

 

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

'Ponosim se svojom ženom i nije me briga što bilo tko priča o nama na internetu,' rekao je Kojo Amoah te dodao 'obično sam ja taj koji objavljujem njene fotografije na svojem profilu, i nisam očekivao ovakve reakcije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju