Pismo koje je jedan muškarac napisao bivšem dečku svoje djevojke brzinom munje širi se internetom. Novi viralni hit posebno se svidio ženama, a u nastavku provjerite zašto

Internetska bespuća svako malo iznjedre neki viralni hit, a najnoviji je mnoge žene pogodio ravno u srce. U pitanju je pismo koje je muškarac namijenio bivšem dečku svoje djevojke i u kojem mu zahvaljuje na prilici da ispravi njegove greške.

'Muškarcu koji ju je pustio da ode.

Brinut ću se za djevojku koju ti nisi znao cijeniti. Voljet ću djevojku koju si ti uzimao zdravo za gotovo.

Hvala ti. Hvala ti zato što si otišao iz njezinog života, što si je ostavio. Hvala ti što si mi dao priliku da je volim, da radim stvari koje je usrećuju. Hvala ti što si je povrijedio. Da to nisi napravio, ne bi naučila nešto vrijedno. Dat ću sve od sebe da joj ne nanosim bol zato što mene boli kada vidim da plaće.

Radit ću sve ono što ti nisi radio za nju, biti pored nje kada je usamljena, učiniti je svojim prioritetom kako se ne bi osjećala kao da je samo opcija, slušat ću njezine priče i pritužbe. Dat ću joj svoje vrijeme i nježnost čak i kada to ne traži. Brinut ću se za djevojku koju ti nisi znao cijeniti.

Voljet ću djevojku koju si ti uzimao zdravo za gotovo. Radit ću sve kako bih je zadržao. Voljet ću je takvu kakva je i podupirati u svemu što želi biti. Bit ću partner koji ti nisi znao biti. Bit ću muškarac koji nikada neće napraviti pogrešku koju si ti napravio.

Nikada je neću pustiti da ode.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju