Ako ste korisnica TikToka, velika je vjerojatnost da ste u posljednje vrijeme naletjeli na video u kojem je glavna zvijezda tekući puder brenda trend !t up.

Konkretno, mnoge žene u posljednje su vrijeme podijelile svoje oduševljenje proizvodom punog imena Hydro Stay Silky Serum tekući puder.

U opisu proizvoda navodi se da se radi o tekućem puderu sa zaštitnim faktorom 15 koji sadrži hijaluronsku kiselinu i vitamine, a koji traje do 12 sati.

Zahvaljujući tom puderu prirodno svjež izgled postiže se u trenu, a on kožu, navodi se u opisu, hidrira, intenzivno njeguje i štiti od sunca. Puder je pogodan za sve tipove kože, a dolazi u dvije nijanse - Light Beige i Beige Creme.

Možda i najveći razlog popularnosti ovog pudera jest njegova cijena. Naime, osim što prema mišljenju dama koje su ga isprobale radi odličan posao, puder je i povoljan, košta samo 4,95 eura.

trend !t up  Hydro Stay Silky Serum tekući puder, 4,95 eura trend !t up Hydro Stay Silky Serum tekući puder, 4,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

S obzirom na cijenu i trenutačnu popularnost na društvenim mrežama, gdje puder najčešće dobiva ocjenu 10/10, ne čudi činjenica da trenutačno nije dostupan na dm-ovu webshopu, a rijetke su i prodavaonice koje ga imaju na zalihama. Stoga - sretno s potragom!

Jeste ga već probali? Puder stvoren za ljeto koji koži daje predivan sjaj, a bočica se proda svake dvije minute Gigi Hadid nanosi Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter +1 Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Umjesto pudera, stvorena za svaki dan: Tonirana krema kojoj su tisuće žena dale čistu peticu bareMinerals Complexion Rescue tonirana hidratantna gel krema Žena s podlogom na licu Nijansa Opal +6 Nijansa Buttercream

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju