Pismo Carlie Marree ljubavnici svog supruga brzinom munje proširilo se internetom i izazvalo brojne komentare

Brak spisateljice i blogerice Carlie Maree prolazio je kroz krizu s kakvom se mnogi mogu poistovjetiti. Dobila je prvo dijete i svu brigu preuzela na sebe jer je njezin suprug zbog posla često bio odsutan. U jednom trenutku su se udaljili, ali ipak su uspjeli prebroditi bračnu krizu i pronaći bliskost koja ih je ponovno povezala.

Brak spisateljice i blogerice Carlie Maree prolazio je kroz krizu s kakvom se mnogi mogu poistovjetiti.

Tada se dogodilo nešto čemu se Carlie nikada nije nadala - dobila je email od bivše ljubavnice svog supruga za koju nije ni znala da postoji. Unatoč tome pokušala je spasiti svoj brak, ali detalji koje je saznala ipak su nepovratno oštetili odnos nje i supruga te naposljetku doveli do razvoda.

Točno godinu dana nakon tog trenutka Carlie je odlučila napisati otvoreno pismo bivšoj ljubavnici svog supruga koje se brzo proširilo internetom, a mnogi se ne mogu načuditi pomirljivom tonu njezinog obraćanja.

 

A photo posted by Carlie Maree (@mscarliemaree) on

'Na današnji dan prije godinu dana poslala si mi email koji je imao monumentalni učinak na živote mnogih ljudi. Moj, život mog supruga, kćeri, naših roditelja, obitelji, naših prijatelja. Često se pitam što ti je u tom trenutku prolazilo kroz glavu, je li to bila osveta muškarcu koji ti je slomio srce ili si samo pokušavala napraviti isto njegovoj ženi. S obzirom na količinu detalja, imam osjećaj da je email napisan kako bi nanio bol. Znala si što žena mora čuti kako bi njezin brak došao do točke s koje nema povratka i dostavila si mi to, udarac po udarac.

Pitam se koliko si znala o meni. Znam da si me potražila na internet, čitala moj blog, vidjela moje fotke.

Pitam se koliko si znala o meni. Znam da si me potražila na internet, čitala moj blog, vidjela moje fotke. Je si li znala da ću biti na poslu u trenutku kada ću primiti email tajnovito nazvan ‘Tvoj suprug’. Da, on je to bio i tehnički još uvijek je moj suprug. Pitam se zoveš li ga još uvijek svojim bivšim dečkom. Toliko je bizarno to što je muškarac kojeg sam tako intimno poznavala u životu imao neku drugu osobu za koju nisam znala.

Mogu iskreno reći da nisam. Vjerojatno sam trebala. Pitala sam ga, ali duboko u sebi nikada nisam vjerovala da bi se nama to moglo dogoditi. Nas dvoje, bili smo čvrsti kao stijena. Stvarno sam to mislila. Imali smo šestomjesečnu kći i on je dostao putovao zbog posla. Naravno da to je to bilo teško, nismo bili povezani kao prije, ali željela sam da bude uz mene dok sve ne postane lakše.

I mislim da bi on to napravio, da ti nisi došla u tom trenutku.

 

A photo posted by Carlie Maree (@mscarliemaree) on

Ne interesira me krivnja i nisam sposobna za mržnju. Briga me tko je kriv. Uistinu vjerujem da se sve događa s razlogom i u svemu ovome postoji lekcija za sve nas. Mogu samo zamisliti kako je tebi bilo, s obzirom na to da živiš u malom gradu. Jedne večeri zgodan frajer ušeta u tvoj bar kako bi popio piće. Moj suprug zna biti duhovit i šarmantan. Jasno mi je zašto si pala na njega.

Moj suprug zna biti duhovit i šarmantan. Jasno mi je zašto si pala na njega.

I dok je tako dolazio svake večeri, pričao ti je o tome kako je doma teško s malim djetetom, više ne dobiva puno pažnje. Sve što si morala napraviti je slušati ga, dati mu ono što je smatrao da mu ja ne dajem, i uskoro je bio tvoj. Razumijem, i ja sam se zaljubila u njega s druge strane šanka.

Ponekad se pitam je li zapravo pokušavao naći ono što je izgubio u meni. Nekada sam bila slatka plavuša u kratkoj suknji koja je posluživala piće u njegovom omiljenom pubu. Deset godina kasnije bila sam mama u trenirci s izrastom i podočnjacima koja po cijele noći ostaje budna s djetetom. Trebao je voljeti i tu verziju mene. I volio ju je, ali nedostajala mu je ona cura koja sve svoje vrijeme posvećivala njemu. To je ono što si mu ti dala,

 

A photo posted by Carlie Maree (@mscarliemaree) on

Na neki način mi je drago. Žalila sam ga zbog svih onih noći koje je sam provodio u hotelu, odvojen od svoje obitelji. Ali nije bio sam. Bio je s tobom. Proveo je svoj rođendan s tobom. Ti si ga tješila kada smo uspavali našeg voljenog psa. Volim tog muškarca dovoljno da mi bude drago što je uspijevao pronaći ljubav u tim trenucima, iako ona nije dolazila odakle bih ja to željela.

Vjerovala si da će me ostaviti zbog tebe. Ali nije. Iznevjerio te. Ponovo je u meni vidio ženu u koju se zaljubio prije toliko godina.

Vjerovala si da će me ostaviti zbog tebe. Ali nije. Iznevjerio te. Naša kći je rasla, stvari su postajale mirnije. Ponovo je u meni vidio ženu u koju se zaljubio prije toliko godina. Kladim se da te je to povrijedilo. Imala si izbor. Mogla si ga pustiti da krene dalje i pokuša popraviti svoj brak ili si mu mogla sve to oduzeti. Odabrala si drugu opciju.

Trudili smo se popraviti brak, ali jednostavno nije išlo. Ja sam jednostavno postala drugačija. Svi oni mali detalji su krivi za to. Riječi i slike koje su se urezale u moj um. Vjerujem da si znala da će se to dogoditi.

On i ja smo sada dobro. Na neki način nikada nismo bili bliskiji. Mnogo smo naučili jedno o drugom tijekom svega ovog. Iako smo krenuli dalje s našim životima, još uvijek jedno prema drugom gajimo ljubav i poštovanje, a to ima pozitivan učinak na našu djevojčicu. To nam nitko nikada neće oduzeti.

Nadam se da si i ti krenula dalje sa svojim životom, naučila nešto iz ove situacije i pronašla mir, kao što sam ga ja pronašla.'

Ankete

(6042) Biste li vi u ovakvoj situaciju pokušali popraviti svoj brak?

rezultati povratak glasova2082
rezultati

 

A photo posted by Carlie Maree (@mscarliemaree) on

 

A photo posted by Carlie Maree (@mscarliemaree) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju