Postoje ti neki beauty proizvodi koji postanu viralni, ali njihova popularnost bude kratkog vijeka, a onda postoje i proizvodi koji nakon što jednom postanu viralni, postanu i stalni postav mnogih kozmetičkih torbica.

Galerija Nijansa Basic Beige Nijansa Berry Queen Nijansa Cinnamon Dreamz +5 Nijansa Coral Cutie

Proizvod koji spada u ovu drugu skupinu je sjajilo za usne brenda e.l.f. Cosmetics. Radi se o proizvodu za usne Glossy Lip Stain, koji je u nekom trenutku postao prava zvijezda na TikToku, društvenoj mreži koja nam redovito otkriva sjajne beauty proizvode.

Spomenuto sjajlo osvojilo je korisnice TikToka brzinom munje, žene i djevojke su ga isprobavale, svi su pisali o njemu te su mjeseci prolazili, a da njegova popularnost ne opada.

Tako se mjesecima kasnije taj proizvod i dalje nalazi na brojnim popisima hit beauty proizvoda za 2023. godinu.

@mangomoniica Replying to @supriyatripathi33 these lipstains are everything🤩 #lipstains #lipstainviral #makeupreview #firstimpressions #liptutorial #elfyeah #elfcosmetics #elfcosmeticsreview #elflipstain #elfmakeup #makeuptutorial #beautyreview #makeuptoks #beautytoks #makeupoftiktok #asianmakeup #affordablemakeup #viralmakeup #tiktokmademebuyit #glossylipstain #glossylips #foryou #fypシ #PrimeDayDreamDeals #mangomoniica @elfyeah ♬ go away - Tate McRae

Jedan od razloga njegove popularnosti zasigurno je i cijena od 8,25 eura, kao i činjenica da dolazi u osam različitih nijansi kako bi svatko mogao pronaći najbolju opciju za sebe.

Kada su u pitanju ocjene dama koje su ga probale, one su uvijek poprilično visoke. Na stranici Influenster sjajilo ima prosječnu ocjenu 4,2, a od 1349 dama koje su ga ocijenile njih više od 50 posto dalo mu je čistu peticu.


Kada su u pitanju razlozi zadovoljstva, dame navode kako se radi o proizvodu s fantastičnom formulom koji ne stvara osjećaj težine na usnama, a istovremeno jako dugo traje.

Mogla bih unedogled nabrajati koliko volim ovo sjajilo. Cjenovno je pristupačno, divno je na usnama, formula je glatka i hidratantna. Apsolutno mi se sviđa, jedna je od pozitivnih recenzija.

Sam brend na svojoj stranici poručuje kako naše usne zaslužuju sve - i prekrasnu, postojanu boju, i zdrav sjaj i osjećaj ugode na usnama - a to sve osigurava im taj proizvod. Navode i da se radi o formuli koja se ne preslikava, a usne čini predivnima.

Umjesto pudera, stvorena za svaki dan: Tonirana krema kojoj su tisuće žena dale čistu peticu bareMinerals Complexion Rescue tonirana hidratantna gel krema Žena s podlogom na licu Nijansa Opal +6 Nijansa Buttercream

Proizvod je to koji osigurava više pigmenta od balzama za usne i manje od ruža za usne, što ga čini kao stvorenim za svaki dan i svaku prigodu. Nanosi se u jednom potezu, a ako želite upečatljiv izgled, nanesite ga u dva sloja.

Jeste li već probali e.l.f. Glossy Lip Stains?

glasova:

U galeriji na početku teksta provjerite koje su nijanse dostupne, a u našoj anketi recite nam jeste li već probali taj proizvod koji tiktokerice obožavaju.

Nijansa Basic Beige Nijansa Basic Beige (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sjajilo Fiery Red Sjajilo Fiery Red (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju