Poznati modni dizajner Robert Sever predstavio je "RS behind the scene", video koji donosi priču o prvom lookbooku zabilježenom 360-stupanjskom kamerom za tehnologiju virtualne stvarnosti.

Pogled iza kulisa modnog snimanja za kolekciju, koja je nedavno predstavljena na 23. izdanju BIPA FASHION.HR-a, zahvaljujući novim tehnologijama donosi nezaboravno iskustvo i uvid u potpuno drugu stranu modne priče.

Robert Sever odlučio se na snimanje ovog videa kako bi svojim obožavateljima, i svima koji vole i cijene modu, približio dio atmosfere s uzbudljivog modnog snimanja.

Na samom snimanju smo se odlično zabavljali kao i uvijek. Tim s kojim smo surađivali je tim koji stoji iza mnogo RS vizuala pa kako već godinama radimo zajedno i ovo je bilo samo još jedno zabavno iskustvo
, prepričao je Robert Sever dojmove sa snimanja, a kako je to stvarno izgledalo svi zainteresirani mogu pogledati do 20. studenog u City Centeru one West.

Sama ideja da se nešto može snimiti u 360 stupnjeva i potom prikazati u ovom formatu, zahvaljujući virtualnoj stvarnosti, je potpuno nadahnjujuća za puno različitih ideja koje mislimo i dalje komponirati u rad RS branda, dodao je Sever, koji unatoč tome što je inspiraciju za kolekciju Martina našao u modi 70-ih i razdoblju baroka, pokazuje da moda savršeno prati najnovije trendove kad su u pitanju tehnologije i načini komunikacije.

Na snimanju lookbooka u Galeriji Kranjčar, koji će se moći pogledati u virtualnoj stvarnosti, za fotografije je bio zadužen Marko Grubišić, za makeup Saša Joković dok je za kosu i styling modela, Mie Puh i Katarine Mamić iz agencije Talia model, bio zaslužen sam dizajner uz asistenta Slobodana Velickog.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju