Zahvaljujući svojoj plodonosnoj glumačkoj karijeri, Halle Berry vidjeli smo s različitim frizurama i bojama kose.

Galerija Halle Berry skratila je kosu i izblajhala je u ožujku 2022. godine Halle Berry s ljubičastom kosom na boksačkom meču u kolovozu 2022. Halle Berry dugo je godina nosila kratku smeđu kosu +3 Halle Berry s dugom smeđom kosom

U holivudskoj tvornici snova Halle Berry proslavila se kao brineta s pixie frizurom, a kroz godine je nosila sve od boba i loba do duge valovite kose.

Nedavno je privukla mnogo pažnje kada se s partnerom Van Huntom pojavila na boksačkom meču između Erica Priesta i Coryja Connera u Los Angelesu. Premijerno je pokazala svoju kratku nakovrčanu kosu obojenu u jarko ljubičastu boju.

Halle Berry s ljubičastom kosom na boksačkom meču u kolovozu 2022. Halle Berry s ljubičastom kosom na boksačkom meču u kolovozu 2022. (Foto: Profimedia)

Ovu boju kose moguće je postići samo ako se vlasi prethodno dramatično posvijetle odnosno „izblajhaju“.

Halle Berry to je učinila još u ožujku ove godine kada se pojavila na dodjeli nagrada Critics Choice ispred Fairmont Century Plaze u Los Angelesu s novom frizurom.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte kakve je sve frizure i boje kose Halle Berry nosila u prošlosti, a potom dajte svoj glas u našoj anketi.

Sviđa li vam se nova boja kose Halle Berry?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju