Viseća mreža za ležanje idealna je suputnica u ljetnim danima. Možete je ponijeti sa sobom na ljetovanje, kampiranje ili zavezati u vlastiti vrt između dva stabla, te uživati u njenim blagodatima.

Galerija Viseća mreža za ležanje - 4 Viseća mreža za ležanje - 7 Viseća mreža za ležanje - 6 +8 Viseća mreža za ležanje - 2
Studije su dokazale da umirujuće ljuljanje u mreži učinkovito smanjuje negativne posljedice stresa, olakšava spavanje, smanjuje bolove u tijelu te potiče koncentraciju.

Mreža je i savršeno mjesto za čitanje omiljene knjige u ljetnim mjesecima, ili pak slušanje glazbe što dodatno opušta.

Na hrvatskom tržištu mogu se naći različiti modeli visećih mreža za ležanje – ovisno o materijalu od kojeg su napravljene kao i njihovoj namjeni. Viseće mreže za ležanje u hrvatskoj ponudi - 5 Ikea, FREDÖN mreža za ležanje, 200x100 cm, 329 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)
Vrt možete ukrasiti elegantnim mrežama napravljenima od pamuka, drva i konca te iz spariti s nekoliko atraktvnih jastučića, dok će za kampiranje više odgovarati izdržljiviji modeli od poliesterskog vlakna.

Neki modeli visećih mreža za ležanje dolaze i s odgovarajućim stalkom, pa ih čak nije nužno vezati za stabla.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte gdje možete nabaviti viseće mreže za ležanje u Hrvatskoj, ali i kako ih možete iskombinirati na otvorenom.

Pogledajte i 7 detalja s kojima će balkon i terasa odmah živnuti, 15 ideja kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje te 10 fotografija kao dokaz da kuće s verandom imaju zaista posebnu čar.

Viseća mreža za ležanje - 5 Oaza za opuštanje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju